SWS 48-14 1/48 Ölçek, F-4G Phantom II (Wild Weasel V) Savaş Uçağı, Plastik Model kiti (SWS4814)

Marka : SWS
Fiyat : ₺5.128,30(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 10
Barkod : 4518992231013

sezon kodu

Ölçek : 1/48 ÖLÇEK

SWS 48-14 1/48 Ölçek, F-4G Phantom II (Wild Weasel V) Savaş Uçağı, Plastik Model Kiti

Marka: SWS
Stok Kodu: SWS4814
Ölçek: 1/48 (Gerçeğinin 1/48 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

F-4G Phantom II (Wild Weasel V) Uçak Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
 

Maket Özellikleri

  • Plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

F-4G, düşman SAM (karadan havaya füze) saha takibini tespit etmek için AN/APR-38 gibi çeşitli sensörleri kullanan, F-105G'nin halefi olan bir SEAD (Düşman Hava Savunmasının Bastırılması) uçağıdır. /rehberlik radarı veya radar sahalarından ve konumlarından ateşlenen radar dalgaları ve ardından AGM-45, AGM-78 ve AGM-88 gibi anti-radar füzeleri ile saldırılar yapılıyor. Av aramak için yerde sürünen gelinciklere benzerliği nedeniyle "Vahşi Gelincik" adı verilmiştir. En başarılı Vahşi Gelincik olduğu söylenen "F-4G"yi, dış şekli ve detaylarıyla birebir kopyalıyoruz. Her sürüm arasındaki farkları oluşturarak karşılaştırabilirsiniz.

SWS serisi olarak uzun burunlu tip F-4 serisi arasından F-4E erken/geç, F-4EJ / EJ Kai, F-4F/ F ICE, F-4G olmak üzere toplam yedi versiyonu seçtik. Doğru dış şekli ve detaylarıyla en başarılı Vahşi Gelincik olduğu söylenen "F-4G". Her sürüm arasındaki farkları oluşturarak karşılaştırabilirsiniz.
“Vahşi Gelincik” SEAD (Düşman Hava Savunmasının Bastırılması) uçağı nihayet piyasaya sürüldü. Ana görevi, düşman radarı tarafından kaynağına iletilen radyo sinyallerini takip etmek ve tespit ederek düşman hava savunma tesislerini yok etmektir. Yani hedef alınan düşman hava savunma ağının dikkatini kendilerine yöneltme gibi riskli bir rolü üstleniyorlar. F-4G'nin kahramanca sahnesini hayal edebilirsiniz!

F-4G, 52nd TFW, 81st TFS, Sr.no.69-7268 Spangdahlem AB, Almanya Temmuz 1987
F-4G, eski Batı Almanya, Spangdahlem Hava Üssü'nde konuşlanmış 52. Taktik Muharebe Kanadı, 81. Taktik Muharebe Filosuna ait, Sr. . HAYIR. 69-7268, 1987 işaretli. Bu uçak, 1987 yazında 81'inci Taktik Muharebe Kanadı'nın filo lideri olarak belirlendi. Sol hava girişinin yan tarafındaki ayırt edici Kara Panter işareti, 81'inci Taktik Muharebe Filosunun maskotudur. Gövdenin alt kısmı da dahil olmak üzere tamamen üç renkte boyanmış European One kamuflajına dikkat edin!

Tehlikeli düşman hava savunma ağını bastırma görevleri için F-4G'nin uçuş kontrol sistemi hakkında.
F-4E/G modellerinde FCS (Yangın Kontrol Sistemi) yerine daha küçük ve titreşime daha dayanıklı olan AN/APQ-120 kullanıldı. Deniz tipinde sadece ön koltukta mevcut olan kontrol sistemi, C/D tipine benzer şekilde WSO'nun (Silah Sistemleri Görevlisi) de uçağı pilotlaştırabilmesi için arka koltuğa eklendi. Çift pilot sistemi, uçağın beka kabiliyetini artırmanın yanı sıra, yeni eğitim uçağı ihtiyacını ortadan kaldırma gibi operasyonel avantajlar da getirdi. SWS kiti, G tipine özel olan arka koltuk için gösterge panelinin üst kısmını kaplayan kaputun şeklini bile ayrıntılı olarak kopyalıyor. G tipine özel gösterge panelinin üst kısmını kaplayan kaput dahi detaylı bir şekilde yeniden üretilmiş. Kaputu önlemek için takılan dikiz aynası bile çok detaylı bir şekilde kopyalanmıştır. SEAD görevleri için hayatlarını riske atan askerlerin duygularını düşünmek ilginç bir deneyim.

Düşmanın hava savunma ağını bastırma görevi için gerekli olan benzersiz Vahşi Gelincik silahı.
F-4G için, uzun burun tipinin bir özelliği olan burnun alt kısmındaki bir adet M61A1 20mm Vulcan topu kaldırılıyor ve alıcılar, Wild Weasels olarak yeni kurulan anten kaplamasında saklanıyor. Düşman radar dalgalarını uyarmak, desteklemek ve analiz etmek için gövdenin çeşitli yerlerinde çeşitli boyutlarda birçok antenle donatılmıştır. Silahlanma açısından, gövdenin altındaki füze bölmesine dört adede kadar AIM-7E füzesi monte edilebilir, ancak normalde iki tanesi Sta'ya monte edilir. Arkada 3/7. Sta. Burnun altında sol taraftaki 4, AN/ALQ-119 ve AN/ALQ-131 gibi ECM bölmelerini taşır. Kanat altı direklerine iki AGM-88 (dörde kadar) ve dört AIM-9 monte edilebilir, ancak bunları taşıyan çok az F-4G örneği vardır.

Her model arasındaki farklara kadar başyapıt motorun ayrıntılı kopyasına dikkat edin.
F-4 temel olarak tek tip motorla donatılmıştı: General Electric J79. Temel model C/D'de kısa nozullu (maksimum itme gücü 7.710 kg) J79-GE-15, G modelinde de aynı şekilde uzun nozullu (maksimum itme gücü 8.120 kg) J79-GE-17 ile değiştirildi. E modeli ve her ikisi de barut kartuşlarıyla çalıştırılabilir. SWS kitinde motorun ucundaki burun konisi ve kılavuz kanatları ayrı parçalardır. Kit, burun konisini ve kılavuz kanatları ayrı parçalar olarak kopyalar ve hatta -15/-17'nin özelliği olan destek kanatçıkları bile ayrıntılı olarak kopyalanır. Nozül bölümü, derinliğini ve verdiği hissi yansıtmak için yeni iki parçaya bölündü ve seçim için hem açık hem de kapalı parçalar dahil edilebilir. AN/APR-38/-47 arka uyarı antenini monte etmek için dikey kuyruk kanadının ucundaki yeni kabuk şeklindeki kaplamaya dikkat edin.

 

SWS Model Hakkında

Zoukei-Mura (kelimenin tam anlamıyla "Heykel Köyü") 1992 yılında VOLKS Inc. Grubunun heykel bölümü olarak kuruldu. Akihiro Enku'nun liderliğinde, Japonya'nın dört bir yanından çok yetenekli ve deneyimli heykeltıraşlar Kyoto'da toplandı. Zoukei-Mura stüdyosu, hem orijinal VOLKS Inc. çalışmalarının ana modellerini şekillendirmekten hem de film, TV, anime ve daha fazlasından popüler karakterlerin üç boyutlu sanat eserlerini yaratmaktan sorumludur. Zoukei-Mura'nın yarattığı eserler, teknik becerileri ve yüksek ifade düzeyi nedeniyle özel olarak saygı görüyor ve dünya çapındaki koleksiyonerler tarafından değer görüyor. Zoukei-Mura aynı zamanda 2020'de 10. yıldönümünü kutlayan Super Wing Serisi (SWS) plastik uçak model kitlerinin de arkasındadır. SWS kitleri dünya çapında ölçekli modelciler tarafından büyük beğeni topluyor ve benzersiz ve özel değerleri nedeniyle değer veriliyor.

Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/48 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR