SWS 48-12 1/48 Ölçek, F-4EJ Kai Phantom II Savaş Uçağı, Plastik Model kiti (SWS4812)

Marka : SWS
Fiyat : ₺4.868,64(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 5
Barkod : 4518992230436

sezon kodu

Ölçek : 1/48 ÖLÇEK

SWS 48-12 1/48 Ölçek, F-4EJ Kai Phantom II Savaş Uçağı, Plastik Model Kiti

Marka: SWS
Stok Kodu: SWS4812
Ölçek: 1/48 (Gerçeğinin 1/48 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

F-4EJ Kai Phantom II Uçak Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
 

Maket Özellikleri

  • Plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Bu model, Japonya Hava Öz Savunma Kuvvetlerinin 302. Taktik Avcı Filosunun F-4EJ Kai'sinin kopyasıdır. Bu kit, SWS uzun burunlu F-4 kit serisinde piyasaya sürülecek yedi kitten biridir (tüm seri F-4E Early, F-4E Late, F-4EJ, F-4EJ Kai, F-4F, F'yi içerecektir) -4F ICE ve F-4G).
Uçağın Vulkan topuyla donatılabilmesi için uzatılan burnu, kendine özgü "uzun burun" formunu yaratıyor. F-4EJ Kai, burun anten kaportasında ilave yedi statik boşaltıcıya ve burun kaportasının ucunda uzun bir flaş bastırıcıya sahiptir. Gövdenin altındaki ECM podunu kaçırmayın.
Kuyruktaki beyaz kuyruklu kartal, 302. Taktik Savaş Filosunun Japonya'nın Hokkaido kentindeki Chitose Hava Üssü'ndeki ilk konuşlanışını simgeliyor. Kartalın şekli, üç mavi tüyü, köşeli "sıfır" kuyruğu ve iki sarı pençesiyle "302"yi simgelemektedir. F-4EJ Kai'nin son uçuşu 19 Mart 2019'da 302'nci TFS tarafından Hyakuri Hava Üssü'nde gerçekleştirildi. 26 Mart 2019'da filo Misawa Hava Üssü'ne taşındı ve JASDF'de yeni nesil savaş uçağı F-35A'ya pilotluk yapan ilk filo oldu.

Uzun burunlu bir Phantom olarak F-4EJ Kai'nin burnunun sunabileceği çok şey var.
F-4EJ Kai ("kai" değiştirilmiş anlamına gelir), USAF F-4E'den Japonya Hava Öz Savunma Kuvvetleri için uyarlanan F-4EJ'nin modernize edilmiş versiyonudur. F-4EJ, F-4E'nin kara saldırısı ve havada yakıt ikmali işlevlerini kaldırdı ve uçağın önleyici olarak görev yapmasını sağlamak için bir veri bağlantısı ekledi. "Kai" versiyonu, F-4EJ'yi iyileştirmek ve modernize etmek için daha da değiştirildi; esas olarak radar ve FCS (ateş kontrol sistemi) modernizasyonu dahil olmak üzere aviyoniklerde yapılan değişikliklerle. Sadece burun bölgesi için bile, F-4EJ'den gözle görülür dış farklar arasında burun anten kaportasına eklenen paratoner şeritleri, Vulcan topu için kaplamanın ucundaki uzun flaş bastırıcı, VHF/UHF iletimi için değiştirilmiş anten yer alıyordu. alt takım kapısında ve daha fazlası.

F-4EJ Kai'nin geliştirilmiş aviyoniklerinin iç yapısını keşfedin.
Kokpitin içi, F-4J/S dahil ABD Donanması varyasyonları ile F-4C/D/E dahil ABD Hava Kuvvetleri varyasyonları arasında önemli ölçüde farklılık gösterir. En önemli fark, ABD Hava Kuvvetleri versiyonlarının ön koltukta olduğu gibi arka koltukta da kontrol çubuğunun bulunmasıydı. Bu açıdan F-4EJ ve F-4EJ Kai, ABD Hava Kuvvetlerinin yerleşim planını temel alıyor. F-4EJ Kai, burun anten kaportasında bulunan AN/APG-66J ile radar ve FCS (ateş kontrol sistemi) modernizasyonu, navigasyon ve iletişim sistemi iyileştirmesi, füze modernizasyonu ve bombalama sistemi iyileştirmesi özelliklerine sahiptir. Ön koltuk için gösterge panelinin üst orta kısmındaki radar kapsamı ve optik görüş de büyük ölçüde değiştirildi ve arka koltuğun radar kapsamı ve radar anten kontrolörü de F-4EJ'den farklı bir şekle ve yerleşime sahip.

Ulusal savunma yükünün emanet edildiği bu önleyicinin kanatlarını keşfedin.
JASDF'nin öncüsü olarak F-4EJ, temel aldığı uçak olan ABD Hava Kuvvetleri'nin F-4E'sinin (erken üretim versiyonu) kara saldırısı ve havada yakıt ikmali yeteneklerine sahip değildi. Ancak kanatlar, hızlanma öncelikli olacak şekilde tasarlanan aynı sert kanat tasarımını korudu. Hi-G tankı, F-4EJ Kai alt takımının merkezine monte edilmiştir. Uçağın F-4EJ Kai'ye güncellenmesiyle her iki kanat ucuna ve kanat ucuna J/APR-6 antenleri eklendi. Gövde omurgasındaki TACAN (taktik hava navigasyon sistemi) anteni, VHF/UHF iletimi için genişletildi. 20 mm'lik bir M61A1 Vulcan topu, burnun altında sabit bir silah olarak donatılmıştır. Kaplamanın üç boyutlu kavisli yüzeylere sahip karmaşık şeklini de kaçırmayın.

Aslına sadık kalarak kopyalanan motorlar da dahil olmak üzere hiçbir ayrıntı atlanmadı.
Kanat ucundaki yeni RWR (radar uyarı alıcıları) için F-4EJ Kai J/APR-6 antenleri, kuyruk ucundaki arka lamba için kör bir noktaya neden oldu, bu nedenle kuyruk konisi açılır kapısına ilave bir arka lamba eklendi . Stabilatörlerin ön kenarlarında yuvalar bulunur ve bazı uçaklarda her iki tarafta üst ve alt yüzeylerde ok şeklinde ek takviye panelleri bulunur. Motorlar ABD F-4 uçakları ve General Electric'in J79 jet motorlarıyla aynıdır. Kullanılan spesifik tip olan J79-GE(IHI)-17, USAF F-4E'ye güç vermek için kullanılan J79-GE-17 ile neredeyse tamamen aynıdır ve MXU-4/A barut kartuşu marş motorları ile kendiliğinden çalıştırılabilir. . Bu SWS kiti, nozullar açık veya kapalıyken montaj seçeneği sunar.

 

SWS Model Hakkında

Zoukei-Mura (kelimenin tam anlamıyla "Heykel Köyü") 1992 yılında VOLKS Inc. Grubunun heykel bölümü olarak kuruldu. Akihiro Enku'nun liderliğinde, Japonya'nın dört bir yanından çok yetenekli ve deneyimli heykeltıraşlar Kyoto'da toplandı. Zoukei-Mura stüdyosu, hem orijinal VOLKS Inc. çalışmalarının ana modellerini şekillendirmekten hem de film, TV, anime ve daha fazlasından popüler karakterlerin üç boyutlu sanat eserlerini yaratmaktan sorumludur. Zoukei-Mura'nın yarattığı eserler, teknik becerileri ve yüksek ifade düzeyi nedeniyle özel olarak saygı görüyor ve dünya çapındaki koleksiyonerler tarafından değer görüyor. Zoukei-Mura aynı zamanda 2020'de 10. yıldönümünü kutlayan Super Wing Serisi (SWS) plastik uçak model kitlerinin de arkasındadır. SWS kitleri dünya çapında ölçekli modelciler tarafından büyük beğeni topluyor ve benzersiz ve özel değerleri nedeniyle değer veriliyor.

Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/48 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR