SWS 48-03 1/48 Ölçek, Horten Ho 229 Savaş Uçağı, Plastik Model kiti (SWS4803)

Marka : SWS
Fiyat : ₺3.921,96(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 9
Barkod : 4518992529011

sezon kodu

Ölçek : 1/48 ÖLÇEK

SWS 48-03 1/48 Ölçek, Horten Ho 229 Savaş Uçağı, Plastik Model Kiti

Marka: SWS
Stok Kodu: SWS4803
Ölçek: 1/48 (Gerçeğinin 1/48 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

Horten Ho 229 Uçak Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
 

Maket Özellikleri

  • Plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Horten Kardeşler'le bilinmeyene doğru yolculuğa çıkmak gibi bir şey!
Yaklaşık 70 yıl önce, savaşın sonuna yaklaşan Almanya'da, anka kuşu gibi kanatlarını gökyüzüne açmaya hazırdı. Nefes kesici benzersiz görünümü nedeniyle onu ilk kez gören insanlar, geleceğin uçaklarının bir görüntüsü olarak hafızalarına kazıdılar. Sonunda Horten'in 8. SWS 1/32 kiti olarak geri dönüşünün zamanı geldi! Bu seti oluşturarak Horten Kardeşler ile "uçakların bilinmeyen dünyasına" bir yolculuğa çıkmış gibi keyif alacak ve değerli bir deneyim yaşayacaksınız!

Sıfırdan inşa ederek Horten'i anlayacaksınız. Jumo 004 motorunu kurarken, kokpiti inşa ederken ve topları üzerine monte ederken Horten'in gökyüzünde uçtuğunu hayal edebilirsiniz. Üssüne zaferle dönen pilotun sevincini hissedebiliyorsunuz. Artık Horten en iyi ölçekli model seti olarak karşınızda!

NOKTA1 Uçak Seçimi
Horten kardeşler çocukluklarından beri planörlere ve uçan kanatlara meraklıydılar, bunları defalarca tasarlayıp prototiplerini yapıyorlardı. Sonuç olarak uçan kanatları ordu tarafından resmi olarak kabul edildi ve "Ho 229" adı verildi. Kardeşlerin "hayalleri" ülkelerine adanmıştı ve uçak, üzücü bir zafer için bir umut ışığı olmalıydı... "Eskiden ülkemizi korumaya çalışan gençler vardı. Gerçi biz farklı bir dünyada yaşıyoruz. Zaman zaman kendilerine saygı ve şükranlarımızı sunmak isteriz." Bu gelişim konsepti kapsamında dahi kardeşlerin ruhları artık SWS olarak yeniden canlanıyor!!

NOKTA2 MOTOR
Dünyada ilk kez Jumo 004'ün iç yapısı ortaya çıktı!!
Junkers Jumo 004, pratik ve operasyonel kullanımda dünyanın ilk eksenel kompresörlü jet motoruydu. Bir SWS kiti olarak, yalnızca emme konileri ve nozül iğneleri gibi görünür parçaların değil, aynı zamanda kompresör statörlerinin ve kompresör rotorlarının dönüşümlü olarak takıldığı ve merkezden bir tahrik milinin geçtiği görünmeyen iç parçaların da her detayını yeniden oluşturuyoruz.

NOKTA 3 YAVAŞLAMA CİHAZLARI
Flying Wing'in "yavaşlama cihazları" nelerdir?
Kuyruk ünitesi bulunmayan Uçan Kanadın kovaları esas olarak durum kontrolü amacıyla kullanılmaktadır. Hava frenleri ve sürükleme kanalları gibi yavaşlamayı sağlayan cihazlar, arka gövdenin alt yüzeyine monte edilmiştir. Ayrıca ana kanatların üst ve alt yüzeyindeki sürükleme dümenleri, genellikle kuyruk ünitesiyle donatılmış uçaklarda bulunan dümenlerin görevini üstlenir. Açıldığında sürükleme dümenleri hava direnci oluşturur ve kanadı yavaşlatır. Yalnızca SWS ile kiti oluştururken Uçan Kanadın mekanizmasını çok daha iyi anlayabilirsiniz!

NOKTA4 KOKPİT
Pilotun çalışma yeri olan kokpitin içine bakın!!
Pilot koltuğu boru çerçeve ve metal plakadan yapılmış bir fırlatma koltuğu olup, koltuğun ön kenarında fırlatma için ayak tutacakları yapılmıştır. Belgelere ve gerçek uçaktaki araştırmalara dayanarak, kokpit etrafındaki uçuş aletlerinin ve operasyon sistemlerinin her detayını mümkün olduğunca yeniden oluşturduk. Her şey çok küçük bir alana sığdırıldı ve yalnızca bir kişinin oturabileceği kadar yer var! Gerçek bir dövüşçüye benziyor! Horten'in eşsiz kokpitini kendi başınıza yeniden yaratabilirsiniz!

NOKTA5 İNİŞ TAKIMI
SWS, sağlam payandaları ve devasa bir ön tekerleği ortaya çıkarıyor!
Yüksek kaldırma cihazı ile donatılamayan Uçan Kanat, yüksek olma eğiliminde bir iniş hızına sahip olup, yüksek açıyla iniş yapması zor olduğundan yatay çizgisini koruyarak iniş yapmak zorundadır. Bu, inişin yalnızca ön tekerleğe bağlı olduğu anlamına gelir. Ho 229 V3, sağlam payandalar ve bu şoka dayanabilecek devasa bir ön tekerleğe sahiptir. SWS'de bu zorlu iniş takımlarını gerektiği gibi yeniden yaratıyoruz. Lütfen tadını çıkarın ve gücünü hissedin!

NOKTA6 ANA KANAT
Bumerang benzeri bu Uçan Kanadın sırrı nedir?
Yapısal olarak uçağın radar dalgalarını yansıtan dikey kuyruk yüzgeci yok ve ahşap-karbon tozundan yapılmış boyası sayesinde yüksek çelik görünümünü yeniden yarattık! Horten kardeşlerin bu eşsiz ve gelişmiş tasarımı bundan 70 yıl önce, 2. Dünya Savaşı'nın sonlarında, zor zamanlar geçirdikleri bir dönemde yapmış olmaları gerçekten şaşırtıcı! Lütfen bu "Luftwaffe Gizemli Kanadı"nı uçak koleksiyonunuza ekleyin!

POINT7 İÇ YAPISI
SWS kiti Flying Wing'in gerçeğini ortaya çıkarıyor!
Güçlü jet motoru ve iniş şokuna dayanabilecek sağlam payandaların yanı sıra, kokpiti çevreleyen ve motorları diğer parçalara bağlayan çelik boru çerçevelerden oluşan iç yapı yeniden yaratıldı. Operasyon sisteminin çubukları sanki pilotun iradesini uçağın her köşesine iletiyormuşçasına uzuyor. Otomatik toplar, uçuş kontrol yüzeyi, yavaşlama cihazı... Tüm olağanüstü mekanizmaların tadını çıkarabilirsiniz!

NOKTA 8 SİLAHLAR
Güçlü 30 mm'lik otomatik toplar kükrüyor!
Savaş, toplar gerçek uçaklara yüklenmeden önce sona ermişti, ancak bir savaş uçağı olarak Ho 229 V3'ün, Rheinmetall-Borsig MK 103'ten ikisini taşıması planlanmıştı. Bu SWS kitini, "eğer bu toplar olsaydı" varsayımına dayanarak yaptık. gerçek savaşta kullanılır". Mermiler ana kanatların aralığından topa doğru beslenir. Lütfen benzersiz mermi besleme yolunun tadını çıkarın!

POINT9 DIŞ ŞEKLİ
Gelişmiş tasarıma sahip bu benzersiz şekilli fütüristik görünümlü uçak, uçakların çoğunun pervaneler ve kuyruk kanatlarıyla donatıldığı İkinci Dünya Savaşı döneminde birdenbire ortaya çıktı. Uçağın neden bu kadar tuhaf bir şekli var? Uçağın yüzeyindeki erişim kapağının arkasında hangi işlevler saklanıyor? SWS kitini üretirken ölçekli modellerin orijinal amacı olan, kit oluştururken gerçek uçağı yeniden yaratmak ve incelemek olarak yola çıktık ve bu keyfi en üst düzeye çıkarmaya çalıştık. SWS kitini bir araya getirerek Horten kardeşlerin hızla geldiği o zamana odaklanmanızı istiyoruz.

 

SWS Model Hakkında

Zoukei-Mura (kelimenin tam anlamıyla "Heykel Köyü") 1992 yılında VOLKS Inc. Grubunun heykel bölümü olarak kuruldu. Akihiro Enku'nun liderliğinde, Japonya'nın dört bir yanından çok yetenekli ve deneyimli heykeltıraşlar Kyoto'da toplandı. Zoukei-Mura stüdyosu, hem orijinal VOLKS Inc. çalışmalarının ana modellerini şekillendirmekten hem de film, TV, anime ve daha fazlasından popüler karakterlerin üç boyutlu sanat eserlerini yaratmaktan sorumludur. Zoukei-Mura'nın yarattığı eserler, teknik becerileri ve yüksek ifade düzeyi nedeniyle özel olarak saygı görüyor ve dünya çapındaki koleksiyonerler tarafından değer görüyor. Zoukei-Mura aynı zamanda 2020'de 10. yıldönümünü kutlayan Super Wing Serisi (SWS) plastik uçak model kitlerinin de arkasındadır. SWS kitleri dünya çapında ölçekli modelciler tarafından büyük beğeni topluyor ve benzersiz ve özel değerleri nedeniyle değer veriliyor.

Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/48 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR