SWS 09 1/32 Ölçek, Mustang IV Savaş Uçağı, Plastik Model kiti (SWS3209)

Marka : SWS
Fiyat : ₺6.423,90(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 5
Barkod : 4518992224336

sezon kodu

Ölçek : 1/32 ÖLÇEK

SWS 09 1/32 Ölçek, Mustang IV Savaş Uçağı, Plastik Model Kiti

Marka: SWS
Stok Kodu: SWS3209
Ölçek: 1/48 (Gerçeğinin 1/48 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

Mustang IV Uçak Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
 

Maket Özellikleri

  • Plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

İşte Roundels giyen İkinci Dünya Savaşı'nın en güçlü savaşçıları!
Gerçek bir uçağı yeniden yarattığınızı hissedebilirsiniz! Dahası, uçağın kullanışlılığını, yapısını, mekanizmasını ve hatta geliştirilme koşullarını bile öğrenebilirsiniz! Bu konuda SWS Mustang IV, ölçekli modelin başlangıç noktasına sadık bir şekilde dönmeyi hedefleyerek geliştirildi.
"P-51 D", "P-51 K" ve "Mustang IV", manşetsiz Aero Products pervaneleri, burnun yan yüzeyindeki hava girişleri ve sırt yüzgeci olmayan kuyruk ünitesi gibi çeşitli isteğe bağlı parçalarla mükemmel bir şekilde yeniden yaratılmıştır. . SWS kitini monte ederken, pilotların hissettiği savaşçıların performanslarındaki farklılıkları görebilir ve savaş alanını hayal edebilirsiniz.

Onları kaçırmayın!!
Dikkatlice ve ayrı ayrı oluşturulmuş 3 çeşit detaylı yardımcı giriş ektedir!
Yardımcı girişler burun altında karbüratör için kullanılan girişlerin arkasına sabitlenmiştir. Uçağın kazara piste çıkması durumunda enkaz oluşmasını önlemek için içine bazı filtreler yerleştirildi. Bu panelin 3 farklı şekli vardır: biri 32 yuvarlak delikli, "kapalı" tip panel ve RAF Mustang IV'te görülen köpekbalığı paneli. Bu 3 türün tümü SWS ile yeniden oluşturulabilir!! SWS kitiyle gerçek uçağın çoğaltılmasının tadını çıkarın!

Farkın tadını çıkarın!!
Hamilton Standard ve Aero Products'tan: 2 farklı pervaneden oluşan set!
İçi boş çelik manşetli Hamilton Standart pervaneler ile onları daha hafif hale getirmek için katı alüminyumdan yapılmış Aero Ürünleri pervaneleri arasındaki farkın keyfini çıkarın. Her iki tür de kapsamlı araştırmalar sayesinde yeniden üretilir.

Bu özel kuyruk kanadını SWS ile doyasıya tadın!!
P-51D'nin ilk versiyonuna kadar benimsenen sırt yüzgeci olmayan kuyruk kanadını seçebilirsiniz!
Mustang sol ve sağ yatay stabilizatörleri tek parça halinde yapılmış olup, sağ ve sol kanatçıkların ortak olması nedeniyle verimliliği artırmak amacıyla tasarlanmıştır. Daha sonra gövdeye sabitleme konusunda benzersiz bir sabitleme yöntemi uygulandı. Üstelik dikey dengeleyici motor torkuyla ilgilenir, dolayısıyla gövdenin merkezi ekseninden 1 derecelik bir sapma uygulandı! Bu eşsiz ve bilinmeyen yapı, SWS'de muhteşem bir şekilde sonuna kadar yeniden üretildi!!

 

SWS Model Hakkında

Zoukei-Mura (kelimenin tam anlamıyla "Heykel Köyü") 1992 yılında VOLKS Inc. Grubunun heykel bölümü olarak kuruldu. Akihiro Enku'nun liderliğinde, Japonya'nın dört bir yanından çok yetenekli ve deneyimli heykeltıraşlar Kyoto'da toplandı. Zoukei-Mura stüdyosu, hem orijinal VOLKS Inc. çalışmalarının ana modellerini şekillendirmekten hem de film, TV, anime ve daha fazlasından popüler karakterlerin üç boyutlu sanat eserlerini yaratmaktan sorumludur. Zoukei-Mura'nın yarattığı eserler, teknik becerileri ve yüksek ifade düzeyi nedeniyle özel olarak saygı görüyor ve dünya çapındaki koleksiyonerler tarafından değer görüyor. Zoukei-Mura aynı zamanda 2020'de 10. yıldönümünü kutlayan Super Wing Serisi (SWS) plastik uçak model kitlerinin de arkasındadır. SWS kitleri dünya çapında ölçekli modelciler tarafından büyük beğeni topluyor ve benzersiz ve özel değerleri nedeniyle değer veriliyor.

Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/32 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR