Mistercraft D290ST 1/400 Das U-Boat VIIC (U-617) Denizaltı Plastik Model Kiti, (12xBoya,2xFırça,Yapıştırıcılı Başlangıç Seti) (MRCD290ST)

Fiyat : ₺699,36(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 7
Barkod : 5903852142902

sezon kodu

Ölçek : 1/400 ÖLÇEK

 

Mistercraft D290ST 1/400 Das U-Boat VIIC (U-617) Denizaltı Plastik Model Kiti, (12xBoya,2xFırça,Yapıştırıcılı Başlangıç Seti)

Marka: Mistercraft
Stok Kodu: D290ST
Ürün Ebatları: 16,8 x 15,5 cm.
Ölçek: 1/400 (Gerçeğinin 1/400 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Demonte kit (yapıştırıcı ile birleştirdikten sonra boyanması gerekir)
Malzeme: Plastik
Parça Sayısı: 34

Das U-Boat VIIC (U-617) Maketi İçindekiler

  • 12 adet boya
  • 2 adet fırça
  • Lehçe montaj talimatları.
  • U-Boat tipi VIIC - Kriegsmarine numarası: U-617 1941/43
  • Plastik modeller için fırçalı tutkal
 

Özellikleri

  • Demonte plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

U-Boot VIIC Geminin yeni versiyonunun tasarımcılarının ana hedefi, yeni elektronik ekipman için (S-Gerät aktif sonar) bir yer "bulmak"tı. Gövdenin bir çerçeve (60 cm) kadar uzatılması, yalnızca yeni ekipmanın kurulmasını değil, aynı zamanda yakıt depolarının genişletilmesini (menzilin arttırılmasını) ve ek hızlı daldırma tanklarının eklenmesini de mümkün kıldı. Maksimum daldırma derinliği 280 m idi, pratikte gövde daha büyük derinliklere izin verdi, bu türden 568 ünite hizmete girdi.

Komuta, bu türden birkaç birimi sözde olarak değiştirmek için (oldukça başarısız) bir girişimde bulundu. U-flak (uçaksavar U-botları). U-441, U-256, U-621 ve U-951 değiştirildi - gemiye 2 adet dörtlü uçaksavar silahı yerleştirildi. Flakvierling ve deneysel bir 37 mm otomatik top. Bu değişikliklerin amacı, gemileri Biscay Körfezi'ndeki eskort hizmetine uyarlamaktı. U-flak'ların yüzeydeki körfezden geçen diğer denizaltılara tam hızda eşlik etmesi amaçlanmıştı. Hatta su altından fırlatılan 86 mm'lik uçaksavar füzelerinden oluşan bir bataryayla denemeler bile yaptılar ancak başarısızlıkla sonuçlandı.

Modifiye edilmiş U-flak'ın, ek uçaksavar silahlarını barındırabilmesi için sınırlı yakıt ve torpido kaynakları vardı (tüplere yalnızca 5 torpido yüklendi). Bu tür birimler etkili olamadı; uçaksavar ateşinin gücü ne olursa olsun, uçak toplarından ateşlenmeye çok duyarlıydılar. 6 görev sırasında, değiştirilmiş U-flak yalnızca iki uçağı düşürdü. Deneyin başlamasından yarım yıl sonra, Kasım 1943'te, değiştirilen birimler yeniden silahlandırıldı ve normal savaş operasyonları yürütmesi amaçlandı.

 

Mistercraft Hakkında

Mistercraft Hobby Kits Kraf Polonya'da bir plastik model oyuncak şirketidir. Merkezi Doboroszyce bulunmaktadır. Mistercraft, plastik maket kitleri ve dekaller üretmektedir. Uçak, helikopter, gemi, araba ve çeşitli Dünya savaşlarına ait araç maketlerini bulabilirsiniz.


 
Ölçek
1/400 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR