Mistercraft D057ST 1/72 AB-212 ASW Denizaltı Avcı Helikopteri Plastik Model Kiti, (12xBoya,2xFırça,Yapıştırıcılı Başlangıç Seti (MRCD057ST)

Fiyat : ₺699,36(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 10
Barkod : 5903852140571

sezon kodu

Ölçek : 1/72 ÖLÇEK


Mistercraft D057ST 1/72 AB-212 ASW Denizaltı Avcı Helikopteri Plastik Model Kiti, (12xBoya,2xFırça,Yapıştırıcılı Başlangıç Seti

Marka: Mistercraft
Stok Kodu: MRCD057ST
Ürün Ebatları: 23,8 x 14 cm.
Ölçek: 1/72 (Gerçeğinin 1/72 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Demonte kit (yapıştırıcı ile birleştirdikten sonra boyanması gerekir)
Malzeme: Plastik
Parça Sayısı: 78


AB-212 ASW Maketi İçindekiler

  • 12 adet boya
  • 2 adet fırça
  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu.

Özellikleri

  • Demonte plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ


Hobbytime Yorumu

Bell UH-1 Iroquois (yaygın olarak Huey olarak bilinir), Soğuk Savaş ve modern zamanlardan kalma Amerikan yapımı çok amaçlı bir helikopterdir. Prototipin uçuşu 1956'da gerçekleşti ve makine 1959'da hizmete girdi. UH-1D versiyonundaki helikopterin toplam uzunluğu 17,4 m ve ana rotorunun çapı 14,6 metredir. Tahrik, tek bir 1100 HP Lycoming T-53-L-11 motorla sağlanır. Yatay uçuşta maksimum hızı 220 km/saat'e ulaşır. Helikopter, tek bir ana rotor ve kuyruk bomunda bir pervane bulunan klasik bir düzene sahiptir.

Yaygın olarak Huey olarak bilinen Bell UH-1 makinesi üzerindeki çalışmalar, 1950'lerin başında ABD Ordusu'nun yeni bir nakliye, tıbbi tahliye (MEDAVAC) ve çok amaçlı helikoptere ihtiyaç duyulduğunu bildirmesiyle başladı. Vurgu, en basit ve klasik tasarımın yanı sıra yüksek güvenilirliktir. Bell UH-1 helikopterleri, ateş vaftizini aldıkları Vietnam Savaşı (1964 / 1965-1975) sırasında çok iyi performans gösterdi. Bu çatışmada gelişigüzel kullanılmaları nedeniyle adeta bu savaşın sembolü haline geldiler. Üretim sırasında, bu helikopterin birçok geliştirme versiyonu oluşturuldu; bunların arasında aşağıdakiler belirtilebilir: UH-1 C (küçük silahlar ve güdümsüz roketler alacak şekilde uyarlanmış ve A ve B versiyonlarına kıyasla daha güçlü bir motora sahip versiyon) , UH-1 D (temel, taşıma, üretim versiyonu) veya UH-1H (daha güçlü bir tahrik ünitesine sahip geliştirilmiş bir D versiyonu). UH-1Y Venom versiyonunun da oluşturulduğunu, ancak çok sayıda yükseltme ve iyileştirme nedeniyle bunun ayrı bir helikopter modeli olarak görülmesi gerektiğini belirtmekte fayda var. Bell UH-1 helikopteri büyük bir popülerlik kazanmıştır ve çeşitli versiyonları Arjantin, Brezilya, Bolivya, Şili, Gürcistan, Japonya, Almanya ve İtalya gibi ülkeler tarafından işletilmektedir veya halen işletilmektedir.


Mistercraft Hakkında

Mistercraft Hobby Kits Kraf Polonya'da bir plastik model oyuncak şirketidir. Merkezi Doboroszyce bulunmaktadır. Mistercraft, plastik maket kitleri ve dekaller üretmektedir. Uçak, helikopter, gemi, araba ve çeşitli Dünya savaşlarına ait araç maketlerini bulabilirsiniz.



Ölçek
1/72 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR