Meng HS-006 1/35 Ölçek, Modern Alman Tank Mürettebatları, 4 Adet, Plastik Figür Model Kiti (MEHS006)

Marka : MENG
Fiyat : ₺641,49(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 9
Barkod : 6924007485186

sezon kodu

Ölçek : 1/35 ÖLÇEK

Meng HS-006 1/35 Ölçek Modern Alman Tank Mürettebatları, 4 Adet, Plastik Figür Model Kiti

Marka: Meng
Stok Kodu: MEHS006
Ölçek: 1/35 (Gerçeğinin 1/35 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

1/35 Modern Alman Tank Mürettebat Figür Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Montaj Kılavuzu(Kutu Üzerinde)
 

Maket Özellikleri

  • Plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Bundeswehr (Alman Bundeswehr) 1955'te kuruldu ve Soğuk Savaş sırasında Batı Almanya'nın (FRG) silahlı kuvvetiydi. Ancak Doğu Almanya'da komünizmin çöküşü ve Berlin Duvarı'nın yıkılmasından sonra, yeniden birleşmiş bir Almanya'nın silahlı gücü haline geldi. Soğuk Savaş döneminde, beklenen bir Sovyet saldırısıyla etkileşime giren ve Sovyet işgaline karşı koymanın ağır yükünü taşıyan ilk ordu olarak görülüyordu. Bu nedenle, diğerlerinin yanı sıra, başarılı Leopard 1 ve Leopard 2 araçlarının hizmete girmesiyle sonuçlanan zırhlı silahların geliştirilmesine de vurgu yapıldı. Soğuk Savaş'ın zirvesinde bu sayı yakl. 495 bin. asker ve 170 bin. sivil işçiler. 3 genel askeri birliğe bölünmüş 12 bölümden oluşuyordu - çoğu mekanize ve zırhlı tümendi. Örneğin 1970'lerin başında Batı Almanya mekanize bölümünde 252 kadar tank vardı. 1989'dan sonra Bundeswehr, azaltılmasını ve ekipmana yeni ekipmanların eklenmesini amaçlayan çok sayıda reformdan geçti. Örneğin 2011 yılında zorunlu askerlik kaldırıldı ve aynı yıl Bundeswehr sayısını 185.000'e düşüren bir reform uygulandı. aktif hizmet askerleri ve 40 bin. yedekler. 2013 yılında kara kuvvetlerinde (Almanca: Herr) yaklaşık 63.000 kişi görev yaptı. askerler. Şu anda Alman zırhlı kuvvetlerinin çekirdeği iki tümenden oluşuyor: 1. ve 10. Panzer Tümenleri. 1. Tümenin iki zırhlı tugayı varken, 10. Tümenin yalnızca bir zırhlı tugayı var. Bu tugayların ana tankı Leopard 2'dir ve 2015'in başında hatta 250 adet bulunmaktadır.

 

Meng Model Hakkında

2011 yılında kurulan MENG, artık dünyaca ünlü bir hobi ürünleri markasıdır. MENG markası üç şirket tarafından desteklenmektedir: Ana şirket Rui Ye Century (Shenzhen) Hobby Co., Ltd. ve onun tamamına sahip olduğu iki yan kuruluşu, Rui Ye Century (Beijing) Trading Co., Ltd. ve Rui Ye International Co. , Ltd. (Hong Kong).
MENG'in ürün yelpazesi başlangıçta silahlı pikaplardan mevcut tanklara, uçaklara, gemilere, sivil araçlara, figür ve malzeme modellerine, hatta alet ve boyalara kadar genişledi. Gerçek nesnelerin ölçümlerini santim santim alıyor, adım adım tasarımlar yapıyor ve tekrar tekrar deneme çekimleri gerçekleştiriyorlar. Hammaddeden paketlemeye kadar en iyiyi elde etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Aynı zamanda modellik camiasının geleceği konusunda endişe duyuyorlar. Çocukları hobi dünyasına yönlendirmek için onlara özel olarak tasarlanmış çizgi film serilerine başladılar. Ayrıca dünyanın her yerinde çeşitli model yarışmaları düzenliyor ve modellik etkinliklerine destek veriyorlar.

Ölçek
1/35 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR