Kinetic K48129 1/48 Ölçek, F-16C Block 40 (Israeli Air Force - Barak) Savaş Uçağı, Plastik Model kiti (KI48129)

Marka : KINETIC
Fiyat : ₺2.674,94(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 20
Barkod : 9588838161465

sezon kodu

Ölçek : 1/48 ÖLÇEK

 

Kinetic K48129 1/48 F-16C Block 40 (Israeli Air Force - Barak) Savaş Uçağı, Plastik Model Kiti

Marka: Kinetic
Stok Kodu: KI48129
Ürün Ebatları: 31,6 x 19,7 cm.
Ölçek: 1/48 (Gerçeğinin 1/48 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Demonte kit (yapıştırıcı ile birleştirdikten sonra boyanması gerekir)
Malzeme: Plastik
Parça Sayısı: 450+

F-16C Block 40 (Israeli Air Force - Barak) Savaş Uçağı Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu.
 

Özellikleri

  • Demonte plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

General-Dynamics F16 Falcon, Amerikan tek motorlu, çok rollü hafif savaş uçağı ve fırtına askeridir. F-16 projesi üzerindeki çalışmalar 1971'de General Dynamics endişesinde (1993'te Lockheed Martin devinin bir parçasıydı) başladı ve ABD Hava Kuvvetleri için hafif çok amaçlı bir avcı uçağı (LWF) yarışmasına girdi. YF-16 prototipi ilk olarak 2 Şubat 1974'te uçtu. Teknik açıdan bir dönüm noktası, bilgisayarlı elektrikli telsiz uçuş kontrol sisteminin kullanılmasıydı; bu sistem, kanat ve kuyruk alanını küçültmeyi ve dolayısıyla uçak yükünü azaltmayı mümkün kıldı. tüm uçağın ağırlığı. F-16, dünyada böyle bir sistemi kullanan ilk savaş uçağıydı. İlk versiyonlar büyük ölçüde alüminyum alaşımlardan yapılmıştı (toplam yapının yaklaşık %83'ü), ancak zamanla yerini kompozitlere bıraktılar. F-16'nın farklı versiyonları, motorların üç versiyonuyla güçlendirilmiştir: Pratt-Whitney F-100-PW-200, General Electric F110-GE100 ve Pratt-Whitney F-100-PW-2020. Yönlendirme sisteminin "beyni" APG-66 radarıydı, daha sonra yerini APG-68 (V) radarı aldı. YF-16 tasarımının o kadar başarılı olduğunu belirtmekte fayda var ki, yalnızca ABD'deki LWF yarışmasını (Northrop YF-17 uçağıyla rekabet halinde) kazanmakla kalmadı, aynı zamanda çok rollü bir yüzüncü yıl sözleşmesini de kazandı. Avrupa NATO ülkeleri için savaşçı. Rakipleri Dassault Mirage F.1 ve SAAB J-37 Viggen makineleriydi. F-16'nın seri üretimi 1975 yılında başladı. Yeni havacılık teknolojilerinin enjeksiyonu olduğu Avrupa NATO ülkeleri de katıldı. Son montaj ABD, Belçika ve Hollanda'da gerçekleştirildi. İlk seri F-16A Fighting Falcon, 7 Ağustos 1978'de uçuruldu. Bu, F-16'nın öncelikle yer hedeflerine karşı koyması amaçlanan bir saldırı versiyonudur. F-16 ayrıca Lübnan Savaşı'nda (1982) ve Çöl Fırtınası Operasyonu'nda (1991) kazandığı bir dizi hava zaferiyle savaşta da kendini kanıtladı. 20. yüzyılın sonuna gelindiğinde bu başarılı uçağın 4.000'den fazlası üretildi. F-16'nın A, C, E (tek koltuklu) ve B, D, F (iki koltuklu) olarak işaretlenen altı temel versiyonu vardı. Bu altı modele dayanarak, çoğunlukla "Blok" olarak işaretlenen aviyoniklerin değiştirilmesiyle ilişkili çok sayıda yükseltme yaratılmıştır. F-16, 2006 yılından bu yana Polonya havacılığında da hizmet veriyor. Polonya Savunma Bakanlığı, F-16'nın modernize edilmiş hava kuvvetlerinin omurgası olacağına karar verdi ve Dessault ve SAAB'dan gelen teklifleri reddetti, ancak bu durumda bunlar Mirrage F2000 ve JAS-39 Grippen savaşçılarıydı. Şüphesiz bu, Amerikan şirketinin sözde offset işlemi kapsamında teklif ettiği en yüksek meblağ. Teknik veriler: Maksimum hız: 2.170 km/saat, tırmanma hızı: 254 m/s, maksimum tavan 15.240 m, maksimum menzil: 3.890 km, silahlar: sabit - bir adet 20 mm altı namlulu M61A-1 top, asılı - 9.275 kg'a kadar kargo.

 

Kinetic Hakkında

Kinetic Model Kits, 2007 yılında kurulan bir model kit üreticisidir. Şirketin merkezi Hong Kong'da bulunmaktadır. Kinetic, özellikle uçak modelleriyle tanınan bir markadır ve başlangıçta Asya pazarında faaliyet göstermeye başlamıştır. Zamanla ürün yelpazesini genişletmiş ve dünya genelinde tanınan bir marka haline gelmiştir.
Kinetic, çeşitli ölçeklerde plastik model kitler üretmektedir. Bu ölçekler arasında 1/48 ve 1/72 ölçekli uçak modelleri, 1/35 ölçekli zırhlı araçlar ve askeri figürler bulunmaktadır. Kinetic'in ürünleri, detay ve kalite açısından modelciler tarafından genellikle olumlu karşılanmaktadır.

Şirket, modellerinde detaylı parça ve yüksek kaliteli kalıplama teknikleri kullanarak, gerçekçi ve doğru replikalar sunmayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda, askeri araçlar ve uçaklar için orijinal tasarım referanslarına dayanarak ürünler geliştirmektedir.
Kinetic, zamanla müşteri tabanını genişletmiş ve farklı pazarlara açılmıştır. Bu süreçte, dünya çapında modelcilik hobisiyle ilgilenenler arasında popülerlik kazanmıştır. Şirketin, sektördeki diğer büyük isimlerle rekabet edebilmesi için sürekli olarak yenilikler ve geliştirmeler yapması gerekmektedir.
Bugün, Kinetic Model Kits, modelcilik dünyasında sağlam bir yer edinmiş ve model severler tarafından güvenilen bir marka olarak faaliyetlerine devam etmektedir.


 
Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/48 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR