Kinetic K48076 1/48 F-16C/D Block 52+ (Polish Air Force Advanced Viper) Savaş Uçağı, Plastik Model Kiti (KI48076)

Marka : KINETIC
Fiyat : ₺2.452,03(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
Barkod : 9588838161151

sezon kodu

Ölçek : 1/48 ÖLÇEK

 

Kinetic K48076 1/48 F-16C/D Block 52+ (Polish Air Force Advanced Viper) Savaş Uçağı, Plastik Model Kiti

Marka: Kinetic
Stok Kodu: KI48076
Ölçek: 1/48 (Gerçeğinin 1/48 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Demonte kit (yapıştırıcı ile birleştirdikten sonra boyanması gerekir)
Malzeme: Plastik

İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
 

Özellikleri

  • Demonte plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

General-Dynamics F16 Falcon, Amerikan tek motorlu, çok amaçlı hafif avcı ve stormtrooper uçağıdır. F-16 projesi üzerindeki çalışmalar 1971 yılında General Dynamics şirketinde (1993 yılında Lockheed Martin devinin bir parçasıydı) başladı ve ABD Hava Kuvvetleri için hafif çok amaçlı avcı (LWF) yarışmasına katıldı. YF-16 prototipi ilk uçuşunu 2 Şubat 1974'te gerçekleştirdi. Teknik açıdan bir atılım, kanatların ve kuyruğun alanını küçültmeyi ve böylece tüm uçağın ağırlığını azaltmayı mümkün kılan bilgisayarlı elektrikli fly-by-wire kontrol sisteminin kullanılmasıydı. F-16, dünyada böyle bir sistemi kullanan ilk avcı uçağıydı. İlk versiyonlar büyük ölçüde alüminyum alaşımlarından (toplam yapının yaklaşık %83'ü) yapılmıştı, ancak zamanla kompozitlere yer açtılar. F-16'nın farklı versiyonları, üç motor versiyonuyla çalıştırılır: Pratt-Whitney F-100-PW-200, General Electric F110-GE100 ve Pratt-Whitney F-100-PW-2020. Güdüm sisteminin "beyni", daha sonra APG-68 (V) radarıyla değiştirilen APG-66 radarıydı. YF-16 tasarımının o kadar başarılı olduğunu belirtmekte fayda var ki, sadece ABD'deki LWF yarışmasını (Northrop YF-17 uçağıyla rekabette) kazanmakla kalmadı, aynı zamanda Avrupa NATO ülkeleri için çok amaçlı bir avcı uçağı için yüzüncü yıl sözleşmesini de kazandı. Rakipleri Dassault Mirage F.1 ve SAAB J-37 Viggen makineleriydi. F-16'nın seri üretimi 1975'te başladı. Ayrıca, yeni havacılık teknolojilerinin enjeksiyonu olduğu Avrupa NATO ülkeleri de katıldı. Son montaj ABD, Belçika ve Hollanda'da gerçekleştirildi. İlk seri F-16A Fighting Falcon 7 Ağustos 1978'de uçuruldu. Bu, F-16'nın öncelikli olarak kara hedeflerine karşı koymak için tasarlanmış bir saldırı versiyonudur. F-16, Lübnan'daki savaşta (1982) ve Çöl Fırtınası Harekatı'nda (1991) bir dizi hava zaferiyle kendini muharebede de kanıtladı. 20. yüzyılın sonuna kadar, bu başarılı uçaktan 4.000'den fazla üretilmişti. F-16'nın A, C, E (tek kişilik) ve B, D, F (iki kişilik) olarak işaretlenen altı temel versiyonu vardı. Bu altı model temelinde, çoğu zaman "Blok" olarak işaretlenen aviyoniklerin değiştirilmesiyle ilişkilendirilen çok sayıda yükseltme yaratıldı. F-16, 2006'dan beri Polonya havacılığında da hizmet veriyor. Polonya Savunma Bakanlığı, F-16'nın modernize edilmiş hava kuvvetlerinin omurgası olacağına karar verdi ve Dessault ve SAAB'ın tekliflerini reddetti, ancak bu durumda bunlar Mirrage F2000 ve JAS-39 Grippen avcı uçaklarıydı. Kuşkusuz, Amerikan şirketinin sözde ofset işleminin bir parçası olarak önerdiği en yüksek tutar. Teknik veriler: Maksimum hız: 2.170 km / s, tırmanma hızı: 254 m / s, maksimum tavan 15.240 m, maksimum menzil: 3.890 km, silahlanma: sabit - bir adet 20 mm altı namlulu M61A-1 topu, askılı - 9.275 kg'a kadar kargo.

 

Kinetic Hakkında

Kinetic Model Kits, 2007 yılında kurulan bir model kit üreticisidir. Şirketin merkezi Hong Kong'da bulunmaktadır. Kinetic, özellikle uçak modelleriyle tanınan bir markadır ve başlangıçta Asya pazarında faaliyet göstermeye başlamıştır. Zamanla ürün yelpazesini genişletmiş ve dünya genelinde tanınan bir marka haline gelmiştir.
Kinetic, çeşitli ölçeklerde plastik model kitler üretmektedir. Bu ölçekler arasında 1/48 ve 1/72 ölçekli uçak modelleri, 1/35 ölçekli zırhlı araçlar ve askeri figürler bulunmaktadır. Kinetic'in ürünleri, detay ve kalite açısından modelciler tarafından genellikle olumlu karşılanmaktadır.

Şirket, modellerinde detaylı parça ve yüksek kaliteli kalıplama teknikleri kullanarak, gerçekçi ve doğru replikalar sunmayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda, askeri araçlar ve uçaklar için orijinal tasarım referanslarına dayanarak ürünler geliştirmektedir.
Kinetic, zamanla müşteri tabanını genişletmiş ve farklı pazarlara açılmıştır. Bu süreçte, dünya çapında modelcilik hobisiyle ilgilenenler arasında popülerlik kazanmıştır. Şirketin, sektördeki diğer büyük isimlerle rekabet edebilmesi için sürekli olarak yenilikler ve geliştirmeler yapması gerekmektedir.
Bugün, Kinetic Model Kits, modelcilik dünyasında sağlam bir yer edinmiş ve model severler tarafından güvenilen bir marka olarak faaliyetlerine devam etmektedir.


 
Ölçek
1/48 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR