HobbyBoss 87209 1/72 Ölçek, TA-7C Corsair II, Savaş Uçağı, Plastik Model kiti (HOB87209)

Marka : HOBBYBOSS
Fiyat : ₺936,23(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 4
Barkod : 6924007789789

sezon kodu

Ölçek : 1/72 ÖLÇEK

 

HobbyBoss 87209 1/72 Ölçek TA-7C Corsair II, Savaş Uçağı Plastik Model Kiti

Marka: HobbyBoss
Stok Kodu: HOB87209
Ürün Ebatları: 21 x 16,42 cm.
Ölçek: 1/72 (Gerçeğinin 72 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Demonte kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

TA-7C Corsair II Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
 

TA-7C Corsair II Maketi Özellikleri

  • Demonte plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

USS Arizona (BB-39), 1914'te indirilen, Haziran 1915'te denize indirilen ve Ekim 1916'da ABD Donanması tarafından hizmete alınan bir Amerikan savaş gemisiydi. Gemi 185 m uzunluğunda, 32,4 m genişliğindeydi ve 36.500 tonluk tam deplasmana sahipti. . USS Arizona savaş gemisinin maksimum hızı 21 knot'a kadar çıktı. Ana silah, her biri üçerli dört kulede bulunan 12 356 mm'lik toplardan oluşuyordu ve ikincil silahlanma esas olarak 22 127 mm'lik toplardan oluşuyordu.

USS Arizona, Pensilvanya sınıfının ikinci ve son savaş gemisiydi. Bu tür birimler, 1916-1923 döneminde ABD Donanması'nın hizmetine giren, farklı sınıflara ayrılmış olsalar da benzer savaş değerlerine, boyutlarına ve yeteneklerine sahip, yani standart savaş gemileri olarak adlandırılan gemilere aitti. Pensilvanya sınıfı savaş gemileri aslında biraz büyütülmüş Nevada sınıfı bir savaş gemisiydi. Temel farklar, daha güçlü ana silahların (aynı kalibrede 10 top yerine 12 356 mm top) ve yardımcı silahların yanı sıra zırh takviyesi ve savaş gemilerinin boyutlarının büyütülmesiydi. USS Arizona (BB-39), Birinci Dünya Savaşı'nda çok sınırlı bir rol aldı ve öncelikle Atlantik'te bir eğitim gemisi ve konvoy işlevi rolünü oynadı. Savaşlar arası dönemde, savaş gemisi 1929-1931'de büyük bir yeniden yapılanmaya uğradı. Sonuç olarak direkler değiştirildi, yangın kontrol sistemleri iyileştirildi ve uçaksavar silahları önemli ölçüde güçlendirildi. Pasifik'te II. Dünya Savaşı patlak verdiğinde USS Arizona, Pearl Harbor üssünde bulunuyordu ve burada bir Japon hava saldırısında batırıldı. Geminin imhası o kadar önemliydi ki, onu alttan kaldırıp elden geçirmeye karar verilmedi. USS Arizona'nın enkazı 1962'den beri anıt mezar olarak kullanılıyor.

 

HobbyBoss Hakkında

Statik plastik model kitlerinin profesyonel bir üreticisi olan Yatai Electric Appliances Co, Ltd., uzun yıllar süren sıkı çalışmaların ardından dünyaca ünlü bir modelleme şirketi ve markası haline geldi. Sürekli gelişmek ve en iyi ürünleri yapmak şirketin çalışma felsefesi ve sorumluluğudur.
HobbyBoss, Yatai Electric Appliances Co.'nun markalarından biridir; Gelişmiş ekipmanlara, standart yönetime sahip ve birçok kimlik doğrulamasını geçen Ltd. Profesyonel grup, yüksek teknik ve katı tutum ile dünyanın her yerindeki modelleyicilere hizmet etmek için giderek daha iyi ürünler yayınlayacağız.

Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/72 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR