HobbyBoss 81715 1/48 Ölçek, PLA J-11B, Savaş Uçağı, Plastik Model kiti (HOB81715)

Marka : HOBBYBOSS
Fiyat : ₺2.095,54(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
Barkod : 6924007789208

sezon kodu

Ölçek : 1/48 ÖLÇEK


HobbyBoss 81715 1/48 Ölçek PLA J-11B, Savaş Uçağı Plastik Model Kiti

Marka: HobbyBoss
Stok Kodu: HOB81715
Ürün Ebatları: 47 x 30,8 cm.
Ölçek: 1/48 (Gerçeğinin 48 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Demonte kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik


PLA J-11B Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
  • Photo Etched

PLA J-11B Maketi Özellikleri

  • Demonte plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ


Hobbytime Yorumu

Su-27 Flanker, Sukhoi Tasarım Bürosu tarafından tasarlanan ve Irkut Corporation tarafından üretilen savaş uçağıdır. Dışa aktarma versiyonu Su-27SK'dir. 1982 yılında üretime giren Su-27, Rusya, Ukrayna, Belarus, Kazakistan, Özbekistan ve Vietnam'da hizmet veriyor ve F-11 olarak Çin'de lisans altında üretiliyor. Su-30MKK'nın bir çeşidi Çin'e satıldı. Shenyang J-11 (başka bir isim: Jian J-11), modern bir Çin hava üstünlüğü savaşçısıdır. Tahrik iki adet Saturn-Lulka AL-31F veya WS-10A turbofan motor tarafından sağlanıyor. Bu makinenin ilk uçuşu 1998 yılında gerçekleşti. Aynı yıl seri üretime başlandı ve 2014 yılı başı itibarıyla bu tipte 250'den fazla makinenin üretildiği tahmin ediliyor. J-11A versiyonundaki güverte silahı tek bir 30 mm GSh-30-1 topundan oluşur.

Shenyang J-11 aslında Sukhoi Su-27SK'nin lisanslı versiyonudur. Yaklaşık 2,5 milyar ABD doları değerindeki orijinal lisans anlaşması, Rusya tarafından sağlanan kit ve bileşenlerden ÇHC'de 200 uçağın üretilmesini üstleniyordu. Ancak muhtemelen 100 kopya üretildikten sonra Çin tarafı tamamen bağımsız üretime geçmiştir. Halihazırda tamamen Çin endüstrisi tarafından üretilen birimler muhtemelen değiştirilmiş aviyoniklere, özellikle de yeni radarlara sahiptir ve belki de uçak gövdesi yapısındaki kompozit malzemelerin payı da artmıştır. Seri üretim sırasında, Shenyang J-11'in çeşitli geliştirme versiyonları oluşturuldu, örneğin: J-11A (Rus bileşenlerinden yapılmış temel üretim versiyonu), J-11B (tamamen Çin endüstrisi tarafından değiştirilmiş aviyoniklerle üretilen versiyon), J -11BS (iki koltuklu) veya J-11BH (uçak gemileriyle çalışacak şekilde uyarlanmış bir savaş uçağı versiyonu). Şu anda Shenyang J-11 uçağının tek kullanıcısı Çin Hava Kuvvetleri'dir.


HobbyBoss Hakkında

Statik plastik model kitlerinin profesyonel bir üreticisi olan Yatai Electric Appliances Co, Ltd., uzun yıllar süren sıkı çalışmaların ardından dünyaca ünlü bir modelleme şirketi ve markası haline geldi. Sürekli gelişmek ve en iyi ürünleri yapmak şirketin çalışma felsefesi ve sorumluluğudur.
HobbyBoss, Yatai Electric Appliances Co.'nun markalarından biridir; Gelişmiş ekipmanlara, standart yönetime sahip ve birçok kimlik doğrulamasını geçen Ltd. Profesyonel grup, yüksek teknik ve katı tutum ile dünyanın her yerindeki modelleyicilere hizmet etmek için giderek daha iyi ürünler yayınlayacağız.


Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/48 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR