HobbyBoss 81710 1/48 Ölçek, A-6E TRAM Intruder, Savaş Uçağı, Plastik Model kiti (HOB81710)

Marka : HOBBYBOSS
Fiyat : ₺1.892,40(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
Barkod : 6924007789161

sezon kodu

Ölçek : 1/48 ÖLÇEK

 

HobbyBoss 81710 1/48 Ölçek A-6E TRAM Intruder, Savaş Uçağı Plastik Model Kiti

Marka: HobbyBoss
Stok Kodu: HOB81710
Ürün Ebatları: 34,8 x 33,65 cm.
Ölçek: 1/48 (Gerçeğinin 48 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Demonte kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

A-6E TRAM Intruder Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
  • Photo Etched
 

A-6E TRAM Intruder Maketi Özellikleri

  • Demonte plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Grumman A-6 Intruder, A-1 Skyraider'ın yerini alacak şekilde tasarlandı. ABD Donanmasının ilk tüm hava koşullarına dayanıklı saldırı uçağı. 1962'den önce uçak A2F olarak adlandırıldı ve yeni isim, A-6 Davetsiz Misafir, olağanüstü tüm hava koşulları yeteneği kısa süre sonra A-6'yı Donanma ve Deniz Piyadelerinin ana grev gücü haline getirdi ve Vietnam Savaşı'na adadı.
1979'dan başlayarak, tüm A-6E Davetsiz Misafirleri AN / ASS-33 algılama ve menzil seti ile silahlandırıldı,TRAM sisteminin bir parçası olan radomun altında küçük bir taretin içinde yer aldılar. A-6E TRAM, geçen yüzyılda Donanmanın askeri eylemlerinin çoğuna katıldı 1997'de F / A-18E / F Süper Hornet ile değiştirildi.

Grumman A-6 Intruder, Soğuk Savaş ve modern zamanların Amerikan yerleşik jet saldırı uçağıydı. Uçağın uçuşu 1960 yılında gerçekleşti ve makine 1963'te hizmete girdi. Toplamda, bu tip yaklaşık 690 uçak üretildi. A-6 E versiyonunda, sürücü her biri 41 kN itme gücüne sahip iki Pratt ve Whitney J-52-P8B motor tarafından sağlandı. Makinenin kalıcı bir yerleşik silahlandırması yoktu. Bununla birlikte, toplam ağırlığı 8.200 kg'a kadar olan bir sürü bomba ve roket taşıyabilir.
Grumman A-6 Intruder, A-1 Skyraider pistonlu motor uçaklarının halefi olarak geliştirildi. ABD Donanması, yeni makineyi bir jet motoru tarafından çalıştırılmasının yanı sıra tüm hava koşullarında çalışabileceğini açıkladı. Uçağın öncelikle düşük ve orta irtifa uçuşları ve ses altı hızlarındaki uçuşlar için tasarlandığını da eklemek gerekir. Son olarak, Vietnam Savaşı (1964 / 1965-1975) ve Birinci Körfez Savaşı (1990-1991) sırasında diğerlerinin yanı sıra iyi performans gösteren başarılı bir makine oluşturuldu. Bu uçağın çeşitli versiyonları geliştirilmiştir: A-6A (ilk seri üretilen versiyon), A-6C (gece operasyona uyarlanmış versiyon) veya A-6E (kesinlikle modernize edilmiş aviyoniklerle saldırı görevlerine adanmış uçağın son versiyonu).EA-6B Prowler elektronik savaş uçağının da A-6 temelinde geliştirildiğini eklemeye değer. A-6 uçağı ihraç edilmedi.

 

HobbyBoss Hakkında

Statik plastik model kitlerinin profesyonel bir üreticisi olan Yatai Electric Appliances Co, Ltd., uzun yıllar süren sıkı çalışmaların ardından dünyaca ünlü bir modelleme şirketi ve markası haline geldi. Sürekli gelişmek ve en iyi ürünleri yapmak şirketin çalışma felsefesi ve sorumluluğudur.
HobbyBoss, Yatai Electric Appliances Co.'nun markalarından biridir; Gelişmiş ekipmanlara, standart yönetime sahip ve birçok kimlik doğrulamasını geçen Ltd. Profesyonel grup, yüksek teknik ve katı tutum ile dünyanın her yerindeki modelleyicilere hizmet etmek için giderek daha iyi ürünler yayınlayacağız.

Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/48 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR