Hasegawa Z30 40030 1/350 Ölçek, IJN Junyo Uçak Gemisi, Plastik Model kiti (HG40030)

Marka : HASEGAWA
Fiyat : ₺9.123,84(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 3
Barkod : 6924007800231

sezon kodu

Ölçek : 1/350 ÖLÇEK

 

Hasegawa Z30 40030 1/350 Ölçek, IJN Junyo Uçak Gemisi, Plastik Model Kiti

Marka: Hasegawa
Stok Kodu: HG40030
Ölçek: 1/350 (Gerçeğinin 1/350 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (yapıştırarak birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

1/350 IJN Junyo Uçak Gemisi Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
 

Model Kit Özellikleri

  • Plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Junyo, omurgası Mart 1939'da atılan, Haziran 1941'de denize indirilen ve Mayıs 1942'de Japon İmparatorluk Donanması'nda hizmete giren bir Japon hafif uçak gemisiydi. Gemi 219,3 metre uzunluğunda, 26,7 metre genişliğindeydi ve tam bir yolcu kapasitesine sahipti. 24.200 ton deplasman. Junyo uçak gemisinin maksimum hızı 25-26 deniz mili civarındaydı ve ana silahı 42 ila 48 uçaktan oluşuyordu.

Başlangıçta Junyo, Japon nakliye hatlarından biri için Kashiwara Maru adında lüks bir okyanus gemisi olarak inşa edildi. Ancak Pasifik'te savaşın yaklaşması ve donanma komutanlığının kendi hava kuvvetini genişletme arzusu üzerine, henüz tamamlanmamış yolcu gemisi filo tarafından satın alınarak uçak gemisi olarak yeniden inşa edildi. İkiz Hiyo'ya benzer şekilde. Junyo'nun karakteristik bir özelliği, sancak tarafındaki nispeten büyük ve yüksek üst yapı ve hava kuvvetlerinin koşullarını iyileştirmek için huninin geminin ana ekseninden uzağa doğru eğilmesiydi. Uçak gemisi Junyo'nun savaş kariyeri çok hızlı başladı - Mayıs 1942'de, hizmete kabul edildikten hemen sonra Aleut bölgesindeki operasyonlara yönlendirildi. Daha sonra Ekim 1942'de Santa Cruz Muharebesi'ne katılarak Guadalcanal bölgesinde savaştı. 10 Haziran 1943'te Junyo bir Amerikan denizaltısı tarafından ciddi şekilde hasar gördü ve taşıyıcıyı Eylül ayına kadar süren onarımlar için Japonya'ya dönmeye zorladı. Uçak gemisi Junyo, Haziran 1944'te Filipin Denizi Muharebesi'ne katıldı, ancak hasara rağmen üsse dönmeyi başardı. Bu savaştan sonra uçak gemisi Pasifik'teki mücadelede pek yer almadı ve Aralık 1944'ten savaşın sonuna kadar Amerikalılar tarafından devralındığı Sasebo'da konuşlandırıldı. Junyo uçak gemisi Ağustos 1947'de hurdaya çıkarıldı.

 

Hasegawa Hakkında

Hasegawa Corporation (株式会社ハセガワ, Kabushiki Gaisha Hasegawa ) , uçaklar , arabalar , gemiler , askeri araçlar , model zırh , model uzay aracı ve bilim kurgu kitleri dahil olmak üzere çeşitli araçların plastik model kitlerini üreten bir Japon şirketidir. Merkezi Shizuoka'da bulunan Hasegawa , o kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olmasa da komşusu Tamiya ile rekabet etmektedir. Öncelikle polistiren kullanan Hasegawa kitleri tipik olarak çok doğru kabul edilir, ancak yine de çok yüksek standartta olmasına rağmen Tamiya kitlerinin sunduğu montaj kolaylığından yoksundur.

Hobbico'nun Great Planes Model Distributor bölümü tarafından Kuzey Amerika'ya ithal edilmektedir.Hasegawa, ABD dağıtımı için Dragon Models Limited ile uzun süredir devam eden anlaşmasını 2010'un başlarında sonlandırdı. Hasegawa ayrıca Revell ithal ediyorkitleri Japonya'ya getirir ve bunları hem Revell markası hem de kendi marka etiketi altında satar ve Revell, Hasegawa kitlerini Avrupa ve Kuzey Amerika pazarları için sık sık yeniden kutular. Kendi boya ürünleri serisine sahip olmayan Hasegawa kitleri, özellikle GSI Creos marka boyalar olmak üzere Gunze Sangyo ürünlerinin kullanımını belirten talimatlarla birlikte gelir. Bu, şirket içi markalarının kullanımını belirleyen Tamiya'nın aksine. Hasegawa, ana ürünlerinin çok sayıda küçük varyasyonunu piyasaya sürmesi, genellikle az sayıda parça eklemesi veya değiştirmesi veya yalnızca kit için çıkartmaları değiştirmesiyle tanınır. Bu strateji, kit araçlarına yaptıkları yatırımın getirisini daha hızlı en üst düzeye çıkarmalarına olanak tanır, çünkü bu tür küçük varyasyonların üretimi, orijinalin üretim maliyetiyle karşılaştırıldığında çok az maliyetlidir. Bu tür varyasyonların çoğu genellikle yalnızca bir kez yayınlanır.

Ölçek
1/350 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR