Hasegawa 2454 1/72 Ölçek, F-15DJ Eagle (Aggressor Digital Camouflage), (Limited Edition), Savaş Uçağı, Plastik Model kiti (HG02454)

Marka : HASEGAWA
Fiyat : ₺1.551,05(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 16
Barkod : 6924007797326

sezon kodu

Ölçek : 1/72 ÖLÇEK

 

Hasegawa 2454 1/72 Ölçek, F-15DJ Eagle (Aggressor Digital Camouflage), (Limited Edition), Savaş Uçağı Plastik Model Kiti

Marka: Hasegawa
Stok Kodu: HG02445
Ölçek: 1/72 (Gerçeğinin 1/72 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (yapıştırarak birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

1/72 F-15DJ Eagle Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
 

Model Kit Özellikleri

  • Plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

McDonnell Douglas F-15 Eagle, ilk uçuşu 27 Temmuz 1972'de gerçekleştirilen, Amerikan çift motorlu avcı ve saldırı uçağıdır. F-15 uçağı, Vietnam üzerindeki hava muharebelerinden kazanılan deneyimin bir sonucudur. aynı zamanda USAAF'ın Sovyet Mig-23 ve Mig-25 savaş uçaklarına verdiği yanıttır. 1969'da kazananın McDonnell-Douglas olduğu FX (Deneysel Savaşçı) projesinin bir parçası olarak oluşturuldu. F-15'i tasarlarken, hizmet süresinin maksimum kısaltılmasına özellikle vurgu yapıldı. Esas olarak bir yandan kullanımı mümkün olduğu kadar kolay olan elemanların kurulumu, diğer yandan insanları rahatlatan otomatik sistemlerin kullanılması esas alındı. Sonuç olarak, F-4 Phantom'un her bakımdan onu aşan halefi, yarı sürede hizmet verebiliyor. F-15'in bir diğer gücü de, makinenin kendi ağırlığından 4.500 kg daha fazla itme kuvveti üreten ve büyük hızdan ödün vermeden keskin dönüşler yapmasına olanak tanıyan Pratt-Whitney F100 art yakıcı motor çiftidir. Ek olarak, kanatların ve gövdenin altındaki 8 knot'a büyük miktarda ek silahın asılmasını mümkün kılar. F-15'in hizmete girdiği andan itibaren çeşitli varyantlar oluşturuldu. C ve D versiyonları, 1979'da A ve B versiyonlarının yerini alan, sırasıyla ikinci nesil tek ve çift koltuklu uçaklardır. Dışarıdan, onlardan pek farklı değiller, ancak aviyonikler, Kartal'ı eşit hale getiren kapsamlı bir modifikasyondan geçti. daha öldürücü bir silah. 1980'lerde F-15D, ASAT uydusavar füzeleriyle de deneyler yaptı. Aynı zamanda F15-E Strike Eagle'ın bir versiyonu da geliştiriliyordu. E versiyonu, önceki modellerden farklı olarak sadece hava üstünlüğü için kullanılan bir av makinesi değil, aynı zamanda yer hedeflerine yönelik saldırılar için de geniş olanaklara sahip bir taarruz makinesidir. E versiyonu 1988 yılında hizmete girmiştir ve 2035 yılına kadar üretimde kalması beklenmektedir. Diğer bir varyant ise Japonya'da lisans altında ihraç edilen ve üretilen F-15J'dir. F-15 uçakları aralarında Japonya, İsrail, Suudi Arabistan ve Güney Kore'nin de bulunduğu birçok ülkeye ihraç edildi. F-15'in, diğerlerinin yanı sıra, hava zaferleri elde eden çok değerli bir makine olduğu ortaya çıktı. Çöl Fırtınası Operasyonu ve 2003'teki Irak işgali sırasında. Teknik veriler (versiyon E): Maksimum hız: 2660 km/s, tırmanma hızı: 255 m/s, pratik tavan 19500 m, maksimum menzil: 5580 km, silahlanma: sabit - 1 adet altı namlulu M61A-1 20 mm top, asılı - 10660 kg'a kadar yük.

 

Hasegawa Hakkında

Hasegawa Corporation (株式会社ハセガワ, Kabushiki Gaisha Hasegawa ) , uçaklar , arabalar , gemiler , askeri araçlar , model zırh , model uzay aracı ve bilim kurgu kitleri dahil olmak üzere çeşitli araçların plastik model kitlerini üreten bir Japon şirketidir. Merkezi Shizuoka'da bulunan Hasegawa , o kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olmasa da komşusu Tamiya ile rekabet etmektedir. Öncelikle polistiren kullanan Hasegawa kitleri tipik olarak çok doğru kabul edilir, ancak yine de çok yüksek standartta olmasına rağmen Tamiya kitlerinin sunduğu montaj kolaylığından yoksundur.

Hobbico'nun Great Planes Model Distributor bölümü tarafından Kuzey Amerika'ya ithal edilmektedir.Hasegawa, ABD dağıtımı için Dragon Models Limited ile uzun süredir devam eden anlaşmasını 2010'un başlarında sonlandırdı. Hasegawa ayrıca Revell ithal ediyorkitleri Japonya'ya getirir ve bunları hem Revell markası hem de kendi marka etiketi altında satar ve Revell, Hasegawa kitlerini Avrupa ve Kuzey Amerika pazarları için sık sık yeniden kutular. Kendi boya ürünleri serisine sahip olmayan Hasegawa kitleri, özellikle GSI Creos marka boyalar olmak üzere Gunze Sangyo ürünlerinin kullanımını belirten talimatlarla birlikte gelir. Bu, şirket içi markalarının kullanımını belirleyen Tamiya'nın aksine. Hasegawa, ana ürünlerinin çok sayıda küçük varyasyonunu piyasaya sürmesi, genellikle az sayıda parça eklemesi veya değiştirmesi veya yalnızca kit için çıkartmaları değiştirmesiyle tanınır. Bu strateji, kit araçlarına yaptıkları yatırımın getirisini daha hızlı en üst düzeye çıkarmalarına olanak tanır, çünkü bu tür küçük varyasyonların üretimi, orijinalin üretim maliyetiyle karşılaştırıldığında çok az maliyetlidir. Bu tür varyasyonların çoğu genellikle yalnızca bir kez yayınlanır.

Ölçek
1/72 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR