Futaba 5102560 S.BUS Sensor SBS-01RO, RPM devir ölçme telemetri sensörü (FT5102560)

Marka : FUTABA
Fiyat : ₺1.993,82(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 2
Barkod : 4513886023682

sezon kodu

Ölçek :

 

Futaba 5102560 S.BUS Sensor SBS-01RO, Rotation by optical

Marka: FUTABA
Stok Kodu: FTR5102560
Tipi: Sensör

 

Sensör Kutu İçeriği

  • 1 adet Futaba SBS-01RO Sensör
 

Sensör Özellikleri

  • ARALIK: 360 ~ 300.000 RPM /
  • UZUNLUK: 160 mm - 6,3 inç
  • AĞIRLIK: 4,9 g - 0,173 ons
  • GERİLİM: DC 3,7 ~ 7,4V
  • SBS-01RO, ROTOR İLE SENSÖR ARASINDAKİ UZUN MESAFE NEDENİYLE HELİKOPTER KULLANIMI İÇİN İDEAL DEĞİLDİR, SONUÇ OLARAK OKUMA DENGESİZ OLABİLİR. SBS-01RM MANYETİK SENSÖRÜNÜN HELİKOPTERLERDE KULLANILMASINI ÖNERİYORUZ .
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

RPM (Dakikadaki Devir Sayısı) ölçmek için optik sensör teknolojisini kullanan bir cihazdır. Genellikle model uçaklarda, dronlarda veya diğer benzer cihazlarda kullanılır. Sensör, dönen bir parçadaki optik işaretlemeleri algılar ve bu işaretlemelerin sayısını kullanarak dönüş hızını hesaplar.
Sensör, genellikle motor miline veya diğer hareketli parçalara yakın bir konumda monte edilir. Optik sensörler, genellikle küçük ölçekli cihazlarda kullanılmak üzere tasarlanır ve dönen parçanın hızını çok hassas bir şekilde ölçebilir. Bu tür sensörler, uçuş sırasında motor hızını izlemek ve performansı değerlendirmek için oldukça yararlı olabilir.

Futaba Hakkında

Futaba Corporation , 1948 yılında Japonya'da alıcı vakum tüplerinin üreticisi ve satıcısı olarak kuruldu. Vakum tüpü teknolojisini kullanan Futaba, vakumlu floresan ekranlar üretmeye başladı. 1962'de Futaba, radyo kontrol ekipmanlarının yanı sıra pres kalıbı seti bileşenleri üretmeye başladı ve şirketin birincil bölümlerinden ikisi olarak kalanları kurdu. Bunu, kalıp temel bileşenlerinin geliştirilmesi ve Futaba'nın ana ürün yelpazesini tamamlamak için daha yakın zamanda VFD modüllerinin eklenmesi izledi. Şirketin Amerika merkezli şubemiz Futaba Corporation of America (FCA), aynı teknolojileri desteklemektedir ve Elektronik Üretim Hizmetlerinin lider sağlayıcısıdır. (EMS), kutu yapımını, testini ve mühendislik tasarımını tamamlamak için PCB Tertibatı dahil.

Kılavuz
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR