Dragon 75042 1/6 Ölçek,SAS Raider 4x4 Cip (Northwest European Theatre, 1944), Plastik Model kiti (DG75042)

Marka : DRAGON
Fiyat : ₺8.487,92(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0

sezon kodu

Ölçek : 1/6 ÖLÇEK

 

Dragon 75042 1/6 Ölçek,SAS Raider 4x4 Cip (Northwest European Theatre, 1944), Plastik Model kiti

Marka: Dragon
Stok Kodu: DG75042
Ölçek: 1/35 (Gerçeğinin 1/35 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
 

Maket Özellikleri

  • Plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Jeep Willys (diğer adları: Willys MB, Jeep), İkinci Dünya Savaşı ve savaş sonrası dönemden kalma bir Amerikan arazi aracıdır. Aracın ilk prototipleri 1940 yılında üretildi ve seri üretim 1940-1945 yılları arasında gerçekleştirildi. Yolculuğu boyunca yaklaşık 650.000 kopyası üretildi! Arabanın ağırlığı yaklaşık 1,1 ton, uzunluğu 3,36 metre ve genişliği 1,57 metre idi. Tahrik, 60 HP gücünde tek bir motorla sağlanıyordu. Maksimum hız 105 km / s'ye kadar çıkıyordu.

Jeep Willys, 1940 yılında savaşla karşı karşıya kalan ABD Ordusu tarafından sipariş üzerine geliştirilmiş ve talep edilmişti. Ordu, 250 kilograma kadar yük taşıma kapasitesine sahip, seri üretime geçebilecek tamamen yeni bir 4x4 binek otomobil talep etmişti. Başlangıçta ihalede açık ara favorinin Bantam BRC'li Amerikan Bantam Otomobili olduğunu eklemekte fayda var. Ancak, mümkün olan en iyi otomobil tasarımını sağlamaya ve sorunsuz seri üretimi garantilemeye çalışan ABD Savunma Bakanlığı, Bantam BRC planlarını Willys ve Ford fabrikalarına devretti. Willys, bu planlara dayanarak, orijinal Bantam BRC'den çok daha iyi bir güç ünitesine sahip ve mekanik olarak daha mükemmel bir Jeep geliştirdi. Sonuç olarak, ihaleyi ABD Ordusu için kazanan bu otomobil, Willys Jeep oldu. Sunulan araç aslında seri üretimdi ve II. Dünya Savaşı'nda savaşan neredeyse tüm Anglosakson ordularına ve Lend-and-Lease programı sayesinde Sovyetler Birliği'ne de gitti. Kuzey Afrika, İtalya, Kuzeybatı Avrupa ve Pasifik'teki düşmanlıklara katıldı. Jeep Willys'in II. Dünya Savaşı'nda Amerikan zaferinin sembollerinden biri olduğu sıklıkla varsayılır.

 

Dragon Model Hakkında

1987 yılında kendi tasarımlarına göre plastik Model Kitleri üretmek ve daha sonra farklı ülkelerdeki acenteler aracılığıyla dünyanın her yerine ihraç etmek için kurulmuştur . DML'nin ürettiği yüksek kaliteli ürünler, dünya çapındaki dergilerden ve modelleme topluluklarından çok sayıda ödül kazanmıştır. Ürünler "Dragon" etiketi altında pazarlanmaktadır. DML, kuruluşundan bu yana sürekli olarak yeni ekipman ve araçlara sermaye yatırmaktadır. Kuruluşundan bu yana şu anda 1.000'den fazla ürün yayınladı. Son yıllarda, DML'nin ürünlerinin tamamı ODM ürünleri olmak üzere ABD'de "Revell/Monogram", Avrupa'da "Revell" ve "Italeri" ve Japonya'da "Hasegawa" ve "GSI" etiketi altında pazarlandığı görüldü.

Şu anda DML'nin iş kapsamı plastik modeller, aksiyon figürleri, döküm koleksiyon ürünleri, reçine, PVC ve vinil ve R/C ürünlerini içermektedir. Dragon, birçok alanda endüstri standardını belirliyor ve birçok ürün serisinde pazar lideri. Kaliteli ürünleri, Hobbyitme ve benzerlerindeki koleksiyoncular tarafından çok rağbet görüyor ve gerçekten de DML, diğer üreticilerin taklit etmesi için bir örnek oluşturdu.

Ölçek
1/6 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR