Dragon 75038 1/6 Ölçek, SAS 4x4 Desert Raider Jeep Plastik Model Kiti (DG75038)

Marka : DRAGON
Fiyat : ₺8.443,48(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 2
Barkod : 6924007787853

sezon kodu

Ölçek : 1/6 ÖLÇEK

 

Dragon 75038 1/6 Ölçek SAS 4x4 Desert Raider Jeep Plastik Model Kiti

Marka: Dragon
Stok Kodu: DG75038
Ölçek: 1/6 (Gerçeğinin 1/6 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

1/35 SAS 4x4 Desert Raider Jeep Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Montaj Kılavuzu
  • Photo Etched
 

Maket Özellikleri

  • Plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Dragon, ünlü 1/4 Ton 4x4 Kamyonun (Ürün No. 75020) büyük ölçekli 1/6 modelini piyasaya sürdüğünde modelciler ve koleksiyoncular çok sevindi. Kit, karmaşık detayları ve zevkli montajıyla herkesin gözlerini kamaştırdı ve modelcilere 1/6 ölçekli figürlerine eşlik edecek ideal aracı sağladı. Şimdi Dragon, bu sefer bir İngiliz Desert Raider aracı olarak ikonik Amerikan 4x4'ü içeren bir takip kitini duyurmaktan gurur duyuyor. Özel Hava Servisi (SAS) ve Uzun Menzilli Çöl Grubu (LRDG), bu tür araçları Kuzey Afrika'da yaygın olarak kullandı. Temmuz 1941'de David Stirling tarafından kurulan SAS, düşman hatlarının derinliklerinde görev yapmak üzere tasarlanmış bir komando kuvvetiydi ve bunu çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

1/6 model kiti, SAS tarafından çöl operasyonları için büyük ölçüde değiştirilmiş bir aracı göstermektedir. Ön cephelerin derinliklerinde keşif görevlerine olanak sağlamak için yedek yakıt ve su içeren bidonlarla ağır bir şekilde doldurulmuştur. Sıcak iklimdeki işlemler için ızgara çıkarılmış ve bir su yoğunlaştırıcı takılmıştır. SAS aracı aynı zamanda hızlı ateş eden Vickers K makineli tüfekleriyle de ağır silahlarla donatılmıştır. Hem tek bir Vickers K silahı hem de çift monteli bir makineli tüfek, kara veya hava hedeflerine karşı kullanıma hazır şekilde takılmıştır. Bu heyecan verici kit, her detayı doğru ve Kuzey Afrika'nın kumlu çöl arazisinde geniş bir alana yayılmaya hazır!

Özellikler:
- Hassas SAS 4x4 Desert Raider üretildi
- Ayrıntılı kontrol paneli mükemmel bir şekilde temsil edildi
- Harika ayrıntılara sahip Vickers K makineli tüfekler
- Ön akıncıdaki soğutma sistemi doğru bir şekilde kopyalandı
- Gerçekçi stepne dahil
- Çıkarılabilir bidonlar

 

Dragon Model Hakkında

1987 yılında kendi tasarımlarına göre plastik Model Kitleri üretmek ve daha sonra farklı ülkelerdeki acenteler aracılığıyla dünyanın her yerine ihraç etmek için kurulmuştur . DML'nin ürettiği yüksek kaliteli ürünler, dünya çapındaki dergilerden ve modelleme topluluklarından çok sayıda ödül kazanmıştır. Ürünler "Dragon" etiketi altında pazarlanmaktadır. DML, kuruluşundan bu yana sürekli olarak yeni ekipman ve araçlara sermaye yatırmaktadır. Kuruluşundan bu yana şu anda 1.000'den fazla ürün yayınladı. Son yıllarda, DML'nin ürünlerinin tamamı ODM ürünleri olmak üzere ABD'de "Revell/Monogram", Avrupa'da "Revell" ve "Italeri" ve Japonya'da "Hasegawa" ve "GSI" etiketi altında pazarlandığı görüldü.

Şu anda DML'nin iş kapsamı plastik modeller, aksiyon figürleri, döküm koleksiyon ürünleri, reçine, PVC ve vinil ve R/C ürünlerini içermektedir. Dragon, birçok alanda endüstri standardını belirliyor ve birçok ürün serisinde pazar lideri. Kaliteli ürünleri, Hobbyitme ve benzerlerindeki koleksiyoncular tarafından çok rağbet görüyor ve gerçekten de DML, diğer üreticilerin taklit etmesi için bir örnek oluşturdu.

Ölçek
1/6 ÖLÇEK
STOK DURUMU
DIGERLERI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR