Dragon 6971 1/35 Ölçek, Sd.Kfz.7 8 Ton Yarı Paletli Kamyon (Geç Dönem) ve 8,8cm FlaK 36/37 Top, Plastik Model Kiti (DG6971)

Marka : DRAGON
Fiyat : ₺4.210,89(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 9
Barkod : 0891958697158

sezon kodu

Ölçek : 1/35 ÖLÇEK

 

Dragon 6971 1/35 Ölçek, Sd.Kfz.7 8 Ton Yarı Paletli Kamyon (Geç Dönem) ve 8,8cm FlaK 36/37 Top, Plastik Model Kiti

Marka: Dragon
Stok Kodu: DG6971
Ölçek: 1/35 (Gerçeğinin 1/35 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

Sd.Kfz.7 8 Ton Yarı Paletli Kamyon ve FlaK 36/37 Top Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
  • Photo Etched
 

Maket Özellikleri

  • Plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Sd.Kfz. 7 (nim. Sonderkraftfahrzeug 7), İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir Alman yarı paletli taşıyıcıydı. İlk prototipler 1933 yılında üretildi ve seri üretime 1934-1945 yıllarında devam edildi ve bu aracın yaklaşık 12.000 kopyasının üretilmesiyle sona erdi. Tahrik, tek bir motor Maybach HL 62TUK veya 140 hp'lik bir Maybach HL 64TR ile sağlandı . Sd.Kfz. 7'nin standart olarak sabit silahları yoktu. Geleceğin ilk modelleri Sd.Kfz. 7 adet 1928 yılında Münih'teki Krauss-Maffei şirketinde üretildi ancak araç, Versailles Antlaşması hükümlerini ihlal ettiği için o dönemde seri üretime girmedi. Ancak Nazilerin Almanya'da iktidara gelmesinden sonra, önceki modellerin teknik çözümleri geliştirildi ve otomobil nispeten hızlı bir şekilde seri üretime alındı. Sd.Kfz aracı. 7, 12 askere kadar taşıma kapasitesine sahipti ve 8 mm'yi aşmayan minimum zırha sahipti. 10 tona kadar ağırlığa rağmen otomobil iyi arazi özelliklerine ve yüksek hareket kabiliyetine sahipti. Aynı zamanda mekanik olarak da rafine edilmişti ve güvenilmez değildi. Alman silahlı kuvvetlerinde, kalibresi 37'den 88 mm'ye kadar olan toplar için topçu traktörü olarak görev yaptı. Bu araçlar aynı zamanda 150 mm sFH18 obüslerin çekilmesinde de kullanıldı. Sd.Kfz'ye dayanmaktadır. 7'de, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli özel sürümler oluşturuldu: Sd.Kfz. 7/1 (20 mm kundağı motorlu uçaksavar silahı), Sd.Kfz. 7/2 (aynı zamanda kundağı motorlu uçaksavar silahı, ancak 37 mm kalibreli) veya Sd.Kfz. 7/5 (versiyon kundağı motorlu tanksavar silahıdır, kalibre 75 mm). Bu tip arabalar 1939-1945 yılları arasında İkinci Dünya Savaşı'nın tüm cephelerinde hem Wehrmacht hem de Luftwaffe tarafından kullanıldı. Küçük miktarlarda Sd.Kfz. 7'si Brezilya, Bulgaristan ve İtalya'da görev yaptı.

8,8 cm Flak 36/37, Flak18 topunun geliştirilmiş bir Alman ağır uçaksavar silahıdır. Orijinaliyle karşılaştırıldığında silahın namlusu değişti ve artık bölünmüş bir göbek borusuna sahip oldu. Silah montajı ve alt takım da değiştirildi. Bu değişiklikler silahın hem ileri hem de geri manevra yapmasına olanak sağladı. Flak 37 versiyonunda akü kontrol ünitesi ile iletişim sistemi modernize edilmiştir. Falk 18 gibi Flak 36/37 de harika dikey ve yatay uçuş parametrelerinin yanı sıra harika zırh delme özelliğiyle de öne çıkıyordu. 1940'tan itibaren büyük ölçekte tanksavar silahı olarak kullanıldı. Teknik veriler: menzil: dikey - 10.600 m, yatay - 14.860 m, kalibre: 88 mm, savaş ağırlığı: 5000 kg, atış hızı: 15-20 mermi / dak., Mermi başlangıç hızı: 820 m / s (yüksek patlayıcı) kabuk), 930m / s (zırh delici mermi).

 

Dragon Model Hakkında

1987 yılında kendi tasarımlarına göre plastik Model Kitleri üretmek ve daha sonra farklı ülkelerdeki acenteler aracılığıyla dünyanın her yerine ihraç etmek için kurulmuştur . DML'nin ürettiği yüksek kaliteli ürünler, dünya çapındaki dergilerden ve modelleme topluluklarından çok sayıda ödül kazanmıştır. Ürünler "Dragon" etiketi altında pazarlanmaktadır. DML, kuruluşundan bu yana sürekli olarak yeni ekipman ve araçlara sermaye yatırmaktadır. Kuruluşundan bu yana şu anda 1.000'den fazla ürün yayınladı. Son yıllarda, DML'nin ürünlerinin tamamı ODM ürünleri olmak üzere ABD'de "Revell/Monogram", Avrupa'da "Revell" ve "Italeri" ve Japonya'da "Hasegawa" ve "GSI" etiketi altında pazarlandığı görüldü.

Şu anda DML'nin iş kapsamı plastik modeller, aksiyon figürleri, döküm koleksiyon ürünleri, reçine, PVC ve vinil ve R/C ürünlerini içermektedir. Dragon, birçok alanda endüstri standardını belirliyor ve birçok ürün serisinde pazar lideri. Kaliteli ürünleri, Hobbyitme ve benzerlerindeki koleksiyoncular tarafından çok rağbet görüyor ve gerçekten de DML, diğer üreticilerin taklit etmesi için bir örnek oluşturdu.

Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/35 ÖLÇEK
STOK DURUMU
DIGERLERI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR