Dragon 6515 1/35 Ölçek, Monte Cassino Müttefik Taarruzu, Figürleri, Plastik Model kiti (DG6515)

Marka : DRAGON
Fiyat : ₺646,89(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 12
Barkod : 6924007787822

sezon kodu

Ölçek : 1/35 ÖLÇEK

 

Dragon 6515 1/35 Ölçek Monte Cassino Müttefik Taarruzu, Figürleri Plastik Model Kiti

Marka: Dragon
Stok Kodu: DG6515
Ölçek: 1/35 (Gerçeğinin 1/35 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

1/35 Monte Cassino Müttefik Taarruzu Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Montaj Kılavuzu
 

Figür Özellikleri

  • Plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Monte Cassino, İkinci Dünya Savaşı sırasında yoğun çatışmaların yaşandığı yer olarak tarihe sonsuza kadar kazınacak. Cassino Muharebesi aslında 17 Ocak ile 19 Mayıs 1944 tarihleri arasında yapılan dört ayrı muharebeden oluşuyordu. Alman birlikleri Gustav Hattı'nı savunurken, Müttefik birlikleri kuzeye ilerleyerek Roma'yı ele geçirmek için yarma açmaya çalışıyorlardı. Müttefik kuvvetler arasında Amerikan, İngiliz, Özgür Fransız, Kanada, Polonya, Hint ve Yeni Zelanda birlikleri vardı; bunların hepsi Monte Cassino kasabasındaki Alman savunmasını kırma ve bir zirvenin yükseklerindeki tarihi Benedictine manastırını temizleme konusunda başarılıydı. . Kanlı yangın, Müttefikler nihayet İtalyan kasabasını ele geçirmeyi başarana kadar 54.000 Müttefik ve 20.000 Alman zayiatıyla sonuçlandı.

Dragon'un en yeni 1/35 figür seti, bu ünlü Monte Cassino Savaşı'nda savaşan Müttefik askerlerini içeriyor. Aslında bu gerçekten çok uluslu bir yayındır, çünkü set Yeni Zelandalılara, Polonyalılara, Hintlilere veya Gurkhalara uyacak şekilde uyarlanabilir. Bu kozmopolit kit, dört plastik figürün her biri için üç kafa seçeneğine sahip olduğundan Dragon figür setlerinde benzeri görülmemiş bir özelliktir.

Dikkat çekici şekilde şekillendirilmiş kafa seçenekleri arasında Kafkasyalılar, Sihler ve Gurkhalar yer alıyor ve bu da yukarıda adı geçen dört ulustan figürlerin modelleyicinin isteklerine göre temsil edilmesine olanak tanıyor. Dört milletten örnekler kutunun üstünde gösterilmektedir. Bu askerlerin ortak eşyaları olduğu için üniforma detayları ve kişisel eşyalar aynı. Figürler, cesur bir saldırıyla yıkık Monte Cassino'nun yıkıntıları arasında ilerlerken, figür detayları keskin bir şekilde tanımlanmış ve kalıplanmış, aksiyon pozlarında gösteriliyor. Commonwealth konuları genellikle kit üreticileri tarafından göz ardı ediliyor, ancak Dragon burada İtalyan kampanyasına katılan konulardan değerli bir ekleme sunuyor.

 

Dragon Model Hakkında

1987 yılında kendi tasarımlarına göre plastik Model Kitleri üretmek ve daha sonra farklı ülkelerdeki acenteler aracılığıyla dünyanın her yerine ihraç etmek için kurulmuştur . DML'nin ürettiği yüksek kaliteli ürünler, dünya çapındaki dergilerden ve modelleme topluluklarından çok sayıda ödül kazanmıştır. Ürünler "Dragon" etiketi altında pazarlanmaktadır. DML, kuruluşundan bu yana sürekli olarak yeni ekipman ve araçlara sermaye yatırmaktadır. Kuruluşundan bu yana şu anda 1.000'den fazla ürün yayınladı. Son yıllarda, DML'nin ürünlerinin tamamı ODM ürünleri olmak üzere ABD'de "Revell/Monogram", Avrupa'da "Revell" ve "Italeri" ve Japonya'da "Hasegawa" ve "GSI" etiketi altında pazarlandığı görüldü.

Şu anda DML'nin iş kapsamı plastik modeller, aksiyon figürleri, döküm koleksiyon ürünleri, reçine, PVC ve vinil ve R/C ürünlerini içermektedir. Dragon, birçok alanda endüstri standardını belirliyor ve birçok ürün serisinde pazar lideri. Kaliteli ürünleri, Hobbyitme ve benzerlerindeki koleksiyoncular tarafından çok rağbet görüyor ve gerçekten de DML, diğer üreticilerin taklit etmesi için bir örnek oluşturdu.

Ölçek
1/35 ÖLÇEK
STOK DURUMU
DIGERLERI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR