Dragon 6444 1/35 Ölçek,,5cm Pak 38 ve Mürettebat, Plastik Model Kiti (DG6444)

Marka : DRAGON
Fiyat : ₺1.218,07(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 12
Barkod : 0891958644442

sezon kodu

Ölçek : 1/35 ÖLÇEK

 

Dragon 6444 1/35 Ölçek, 5cm Pak 38 ve Mürettebat, Plastik Model Kiti

Marka: Dragon
Stok Kodu: DG6444
Ölçek: 1/35 (Gerçeğinin 1/35 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

5cm Pak 38 ve Mürettebat Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
 

Maket Özellikleri

  • Plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

5 cm PaK 38 (Panzerabwehrkanone 38), bir Alman 50 mm tanksavar silahıdır. Silah, 1938'de Rheinmetall endişesi tarafından yaratıldı ve ilk kez 1940'taki Fransız kampanyası sırasında savaşta kullanıldı. Birkaç silahtan biri olarak, Sovyet T-34'ün ön zırhını delmeyi başardı. PaK40 hizmetine girmesine rağmen savaşın sonuna kadar hatta kaldı. Teknik veriler: menzil: kalibre: 50 mm, merminin başlangıç hızı: 823-1198 m/s, ateş hızı: 13 dönüş/dak. Almanya'nın Birinci Dünya Savaşı deneyimi, topçuların savaş alanındaki büyük rolünü ve çoğu zaman topçuların piyade üzerindeki belirleyici etkisini açıkça gösterdi. Ancak aynı zamanda, 1919 Versailles Antlaşması'nın sınırlamaları, 1920'lerde Almanya'da bu tür silahların geliştirilmesini ve özellikle ağır topların hat birimlerine dahil edilmesini engelledi. Bu durum, 1933'te Nazilerin iktidara gelmesinden sonra, neredeyse sınırsız silahlanma sürecinin başlamasıyla değişti. Daha önce geliştirilen silah modellerinin çoğu geniş üretime geçti. O zamanlar (1933'ten sonra), gerçekten büyük ölçekte birkaç yeni silah türü hizmete sunuldu: 10,5 cm leFH 18 veya 15 cm SIG 33, yani II. Dünya Savaşı sırasında Alman piyadelerinin temel hafif ve ağır obüsü. . Alman ordusunun savaş alanında topçuların (özellikle ağır topların) rolüne büyük önem verdiğini de eklemekte fayda var. Örneğin, II. Dünya Savaşı'nın başlangıcında Alman piyade tümeninin stoklarında 20 adet 75 mm hafif piyade topu, 6 adet 150 mm ağır top, 36 adet 105 mm hafif obüs ve 12 adet 150 mm ağır obüs vardı. Almanların topçu kullanma taktiğinin öncelikle ateşin doğruluğuna vurgu yaptığını ve bunun da eyleme girme hızını olumsuz yönde etkilediğini belirtmekte fayda var.

 

Dragon Model Hakkında

1987 yılında kendi tasarımlarına göre plastik Model Kitleri üretmek ve daha sonra farklı ülkelerdeki acenteler aracılığıyla dünyanın her yerine ihraç etmek için kurulmuştur . DML'nin ürettiği yüksek kaliteli ürünler, dünya çapındaki dergilerden ve modelleme topluluklarından çok sayıda ödül kazanmıştır. Ürünler "Dragon" etiketi altında pazarlanmaktadır. DML, kuruluşundan bu yana sürekli olarak yeni ekipman ve araçlara sermaye yatırmaktadır. Kuruluşundan bu yana şu anda 1.000'den fazla ürün yayınladı. Son yıllarda, DML'nin ürünlerinin tamamı ODM ürünleri olmak üzere ABD'de "Revell/Monogram", Avrupa'da "Revell" ve "Italeri" ve Japonya'da "Hasegawa" ve "GSI" etiketi altında pazarlandığı görüldü.

Şu anda DML'nin iş kapsamı plastik modeller, aksiyon figürleri, döküm koleksiyon ürünleri, reçine, PVC ve vinil ve R/C ürünlerini içermektedir. Dragon, birçok alanda endüstri standardını belirliyor ve birçok ürün serisinde pazar lideri. Kaliteli ürünleri, Hobbyitme ve benzerlerindeki koleksiyoncular tarafından çok rağbet görüyor ve gerçekten de DML, diğer üreticilerin taklit etmesi için bir örnek oluşturdu.

Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/35 ÖLÇEK
STOK DURUMU
DIGERLERI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR