Dragon 3608 1/35 Ölçek, IDF M113 APC (Yom Kıppur War 1973), Personel Taşıyıcı, Plastik Model kiti (DG3608)

Marka : DRAGON
Fiyat : ₺2.312,90(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 10
Barkod : 6924007787778

sezon kodu

Ölçek : 1/35 ÖLÇEK

 

Dragon 3608 1/35 Ölçek IDF M113 APC (Yom Kıppur War 1973), Personel Taşıyıcı Plastik Model Kiti

Marka: Dragon
Stok Kodu: DG3608
Ölçek: 1/35 (Gerçeğinin 1/35 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik

1/35 IDF M113 APC Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu
  • Photo Etched
 

Maket Özellikleri

  • Plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

M113, Amerikan zırhlı personel taşıyıcısıdır. İlk tasarımlar 1956 yılında oluşturuldu ve 1960 yılında FMC'de seri üretime başlandı. 1987 yılına kadar süren üretim, ABD Ordusu'nun kendi ihtiyaçları ve ihracat için bu aracın 73.000 kopyasının üretilmesiyle sonuçlandı. M113, aralarında İsrail, İspanya, İtalya, Yunanistan ve Almanya'nın da bulunduğu 45 kadar ülkede hizmete girdi. M113 dünyadaki en popüler ulaşım aracıdır ve dünyanın en büyük zırhlı araç ailesinin temelini oluşturur. M113'ün gövdesi, kaynaklı zırhla birlikte çelik ve alüminyumdan yapılmıştır. Bu, ağırlığı azaltır ancak mürettebatı yalnızca küçük kalibreli mühimmatlara karşı korur. İsrail ordusu bu eksikliği gidermek için Rafael TOGA zırhını kullanıyor. Sürüş konumu aracın sol ön tarafında, motor ise sağ ön tarafında bulunur. Çıkarma askerleri (en fazla 7 kişi) gövde boyunca sıralara oturur ve taşıyıcının arkasında bulunan ve hidrolik olarak indirilen rampa aracılığıyla savaşa başlar. Temel M113, paletlerle sürülen su engellerinin üstesinden gelebilir. M113, diğerlerinin yanı sıra çok sayıda çatışmaya karıştı. Vietnam Savaşı'nda, Yom Kippur Savaşı'nda, Çöl Fırtınası Harekatı'nda ve 2003 Irak Savaşı'nda. ABD Ordusunda sistematik olarak M2 Bradley arabası ile değiştiriliyor. M113 şasisine dayanan devasa aile arasında, TOW fırlatıcıyla donanmış Amerikan M901'den veya İsrail'in zırhlı tamir ve onarım hizmetlerinin temel aracı olan özel bir vinç monteli İsrail M113 Fitter'dan bahsedilebilir. taburlar. Fitter ayrıca Avustralya ve Belçika tarafından da kullanılmaktadır. Teknik veriler (versiyon M113A3): uzunluk: 4,86 m, genişlik: 2,69 m, yükseklik: 2,54 m, ağırlık 12,1 ton, motor gücü: 266 KM, hız (yolda): 66 km / sa, silahlar: 1 makineli tüfek 12,7 mm kalibreli .

 

Dragon Model Hakkında

1987 yılında kendi tasarımlarına göre plastik Model Kitleri üretmek ve daha sonra farklı ülkelerdeki acenteler aracılığıyla dünyanın her yerine ihraç etmek için kurulmuştur . DML'nin ürettiği yüksek kaliteli ürünler, dünya çapındaki dergilerden ve modelleme topluluklarından çok sayıda ödül kazanmıştır. Ürünler "Dragon" etiketi altında pazarlanmaktadır. DML, kuruluşundan bu yana sürekli olarak yeni ekipman ve araçlara sermaye yatırmaktadır. Kuruluşundan bu yana şu anda 1.000'den fazla ürün yayınladı. Son yıllarda, DML'nin ürünlerinin tamamı ODM ürünleri olmak üzere ABD'de "Revell/Monogram", Avrupa'da "Revell" ve "Italeri" ve Japonya'da "Hasegawa" ve "GSI" etiketi altında pazarlandığı görüldü.

Şu anda DML'nin iş kapsamı plastik modeller, aksiyon figürleri, döküm koleksiyon ürünleri, reçine, PVC ve vinil ve R/C ürünlerini içermektedir. Dragon, birçok alanda endüstri standardını belirliyor ve birçok ürün serisinde pazar lideri. Kaliteli ürünleri, Hobbyitme ve benzerlerindeki koleksiyoncular tarafından çok rağbet görüyor ve gerçekten de DML, diğer üreticilerin taklit etmesi için bir örnek oluşturdu.

Ölçek
1/35 ÖLÇEK
STOK DURUMU
DIGERLERI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR