Diecast Masters 85675 1/50 Ölçek, Cat 323 GX Hydraulic Exkavatör, Sergilemeye Hazır Metal İş Makinası Modeli (DM85675)

Fiyat : ₺4.359,17(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 4
Barkod : 4897069496754

sezon kodu

Ölçek : 1/50 ÖLÇEK

 

Diecast Masters 85675 1/50 Ölçek, Cat 323 GX Hydraulic Exkavatör, Sergilemeye Hazır Metal İş Makinası Modeli

Marka: Diecast Masters
Stok Kodu: DM85675
Ürün Ebatları: 18 x 6 x 8 cm.
Ölçek: 1/50 (Gerçeğinin 50 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Sergilemeye Hazır
Malzeme: Metal, plastik

İçindekiler

  • 1 adet Cat 323 GX Hydraulic Exkavatör diecast model
 

Diecast Model Özellikleri

  • Operatör dahil detaylı kabin içi
  • Operatör çıkarılabilir
  • Orijinal Cat Machine Sarı boyası
  • Orijinal Cat ticari görünümü ve güvenlik çıkartmaları
  • Gerçekçi metal paletler
  • Hareketli bom, çubuk ve kova
  • Alt takımda 360° döner
  • Gerçekçi hortumlar ve tutma rayları
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

1/50 CAT 323 GX Hidrolik Ekskavatör, gerçek bir şey gibi görünmek ve çalışmak üzere tasarlanmış, yüksek kaliteli bir hidrolik ekskavatörün modelidir. Bu model, gerçekçi bir görüntüleme sağlayan çıkarılabilir bir operatör figürüne sahip detaylı bir kabin iç mekanına sahiptir. Model, otantik Cat Machine Sarısı renginde boyanmıştır ve ikonik Cat ticari görünümüne sahiptir ve tasarımın otantikliğine katkıda bulunur. Metal paletler gerçekçi bir şekilde tasarlanmıştır ve modele yüksek düzeyde ayrıntı kazandırırken, hareketli bom, çubuk ve kova, bir dizi gerçekçi poz ve pozisyon elde etmeyi mümkün kılar. Ekskavatör, alt takımı üzerinde 360 derece dönebilir ve bu da çok yönlülüğüne ve gerçekçiliğine katkıda bulunur. Model ayrıca, genel olarak ayrıntılara gösterilen ilgiyi artıran gerçekçi hortumlara ve tutma raylarına sahiptir. Bu model, yalnızca modelin sunumuna katkıda bulunmakla kalmayıp aynı zamanda nakliye ve depolama sırasında güvenli kalmasını sağlayan yüksek kaliteli seri metal teneke ambalajda gelir. Bu model, her inşaat ekipmanı meraklısı veya koleksiyoncusu için olmazsa olmazdır ve 14 yaş ve üzeri herkese önerilir.

 

Diecast Masters Hakkında

Diecast Masters'ın hikayesi 30 yıl önce John McNickle adında genç bir Avustralyalı Hong Kong'dan Bay Yu-Lee Fung'a bazı pres döküm ölçekli modeller yapmak için yaklaşmasıyla başladı. 1978'de işini kuran Bay Fung, projeyi üstlenmeye hazır, istekli ve yetenekliydi. Bay McNickle'ın müşterisine mükemmel modelleri zamanında ve bütçe dahilinde teslim etti. Böylece iki adam arasında Bay Fung'un 2014'te vefatına kadar süren bir bağ başladı.
Bay Fung ve Bay McNickle ilk tanıştığında, Yu Lee Sanayi Şirketi'nin fabrikası Hong Kong'daydı. Ancak Bay Fung, Güney Çin'in İnci Nehri Deltası bölgesine giren girişimcilerin büyüyen dalgasına katıldı ve Yu Lee Industrial'ın ilk fabrikası Dongguan'da inşa edildi.

Ölçek
1/50 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR