AK Interactive 8208 2x10cm. Epoksi Putty ( Modelleme Macunu ) (AK08208)

Fiyat : ₺363,20(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
Barkod : 6924007252771

sezon kodu

Ölçek :

 

AK Interactive 8208 2x10cm. Epoksi Putty ( Modelleme Macunu )

Marka: AK Interactive
Stok Kodu: AK08208
Ölçek: 2x10 ml.
Tipi: Yardımcı Malzeme
Parça Sayısı: 1

 

İçindekiler

  • 1 adet Yeşil 20 ml. Dolgu Macunu
 

Özellikleri

  • Taş sertliğinde
  • Ürünün hacmini değiştirir.
  • Modellerin veya şekillerin ve manipülasyona karşı koruma ve ek direnç sağlar
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
 
Hobbytime Yorumu

GREENPOWER, her iki bileşen oda sıcaklığında karıştırıldığında herhangi bir modelin parçasını yeniden yaratmaya izin veren bir epoksi macundur. Her iki bileşen karıştırıldığında sonuç yapışkan yeşil bir macun olur. Daha sonra kalıplamak ve detaylandırmak için yaklaşık 90 dakikanız olur ve 24 saat sonra maksimum sertliğe ulaşırsınız.

Daha pürüzsüz yüzeyler elde etmek için macunun istenmeyen şekilde çökmesini önlemek amacıyla su, yağ veya vazelin gibi bir yağlayıcı kullanılması önerilir. Aletler her zaman yağlanmalı veya nemlendirilmelidir ve parmak izlerini önlemek veya doku eklemek için talk pudrası kullanılabilir. Her iki bileşenin oranlarını değiştirmek daha fazla veya daha az sertlik ve daha hızlı veya daha yavaş sertleşme sağlar. Macunu serin bir alanda veya hatta buzdolabında saklamak daha iyi durumda kalmasını ve daha uzun süre dayanmasını sağlar.

Bu ürün 10 cm'lik 2 adet macun şeridinden oluşmaktadır.

AK Interactive Hakkında

Boya, fırça, yaşlandırma ürünleri ve efekt yelpazesinde sürekli yenilik sunan, modelleme dünyasının en önemli markalarından biri olmayı başaran ve modelciler tarafından kurulan bir İspanyol şirketidir. Gerçekçiliği tarihsel hassasiyetle birleştirmeyi amaçlayan firma, akrilik boyalar, yağlar, emaye bazlı efektler ve ayrışma kalemleriyle diorama ve modellerinize renk katıyor. Dünyanın her yerinden usta modelcilerle fikir alışverişi yaparak renk ve efektlerini sürekli olarak geliştirmektedirler.

STOK DURUMU
DIGERLERI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR