AK Interactive 120 2x35 ve 1x17ml.OIF&OEF ABD Araçları Eskitme Efekti, Enamel Maket Boyası Seti (AK00120 )

Fiyat : ₺598,36(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 4
Barkod : 6924007252436

sezon kodu

Ölçek :

 

AK Interactive 120 2x35 ve 1x17ml. OIF&OEF ABD Araçları Eskitme Efekti, Enamel Maket Boyası Seti

Marka: AK Interactive
Stok Kodu: AK00120
Ölçü: 2x35 - 1x17 ml.
Malzeme: Boya
Adet: 1

 

İçeriği

  • 1 adet AK121 OIF & OEF – US Vehicles Wash.
  • 1 adet AK11349 CARC Tan 686A (FS33446) – AFV Series
  • 1 adet AK123 OIF & OEF US Vehicles Streaking Effects.
 

Özellikleri

  • Panzer grisi için
  • Aşınma efekti
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
 
Hobbytime Yorumu

Afganistan ve Irak'taki modern Amerikan araçları, II. Dünya Savaşı'ndaki Alman araçları kadar önemli bir tema haline geliyor. Birçok plastik kit markası artık bu iki operasyon tiyatrosundan, OIF ve OEF'den araç üretmeye meyilli. Bu set, bu tür araçları yapan modelciler için özel olarak tasarlandı, ancak diğer orduların ve zaman dilimlerinin konuları için de kullanılabilirler. Bu Amerikan araçlarının belirli bir yönü olma eğilimi vardır ve bu etkileri elde etmek için set, yıkama için bir ürün ve çizgi efektleri için başka bir ürün içerir. Ayrıca, çöl bölgelerindeki Amerikan kuvvetlerinin en yaygın renklerinden biri olan FS 33446'nın 3Gen akrilik taban rengi de dahildir. Ölçek efektlerini telafi etmek için sadakatle yeniden üretilen ve hafifçe yumuşatılan bir renk.

Bu rengi tüm Amerikan araçlarınızda kullanabilir ve set içerisinde bulunan 2 adet eskitme efekt ürünü ile eskitme işlemi uygulayarak gerçek araçlara oldukça yakın sonuçlar elde edebilirsiniz.

AK Interactive Hakkında

Boya, fırça, yaşlandırma ürünleri ve efekt yelpazesinde sürekli yenilik sunan, modelleme dünyasının en önemli markalarından biri olmayı başaran ve modelciler tarafından kurulan bir İspanyol şirketidir. Gerçekçiliği tarihsel hassasiyetle birleştirmeyi amaçlayan firma, akrilik boyalar, yağlar, emaye bazlı efektler ve ayrışma kalemleriyle diorama ve modellerinize renk katıyor. Dünyanın her yerinden usta modelcilerle fikir alışverişi yaparak renk ve efektlerini sürekli olarak geliştirmektedirler.

STOK DURUMU
DIGERLERI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR