Academy 12347 1/48 Ölçek, USN PV-1 (Solomon Islands Theatre) Bombardıman Uçağı, Plastik Model kiti (A12347)

Marka : ACADEMY
Fiyat : ₺1.858,53(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 11
Barkod : 6924007830573

sezon kodu

Ölçek : 1/48 ÖLÇEK


Academy 12347 1/48 Ölçek, USN PV-1 (Solomon Islands Theatre) Bombardıman Uçağı, Plastik Model Kiti

Marka: Academy
Stok Kodu: A12347
Yapılmış Ebatları: 32,5 x 9,3 cm.
Ölçek: 1/48 (Gerçeğinin 1/48 kez küçültülmüş modelidir)
Tipi: Model kit (yapıştırarak birleştirmek ve boyamak gerekir)
Malzeme: Plastik


USN PV-1 Savaş Uçağı Maketi İçindekiler

  • Plastik enjeksiyon parçalar
  • Dekal
  • Montaj Kılavuzu.

Maket Özellikleri

  • Demonte plastik parçalardan oluşmaktadır.
  • Parçaları yerinden çıkarmak için çerçeve makası kullanınız.
  • Parçalardaki çapakları temizlemek için maket bıçağı ve zımpara kullanınız.
  • Parçalar arası oluşacak boşlukları dolgu malzemesi (Putty) ile doldurun ve zımparalayınız.
  • Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır.
  • İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Kılavuzda belirtilen renklerle boyamanız tavsiye edilir.

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ


Hobbytime Yorumu

Lockheed Ventura, İkinci Dünya Savaşı sırasında Amerikalı bir bombardıman uçağı, devriye ve gece savaşçısıydı. Uçak, uçuş sırasında iniş takımının geri çekildiği omurga kanat konfigürasyonunda metal bir yapıya sahipti. Her biri 2000 HP olan 2 Pratt ve Whitney R-1850 motorla güçlendirildi. Prototipin uçuşu 1940 yılında gerçekleşti ve seri üretime 1941-1944'te devam edildi. Silahlanma genellikle 7,62 mm veya 7,7 mm veya 12,7 mm kalibreli 8 Lewis makineli tüfek ve 1134 kg'a kadar bombalardan oluşuyordu.

Lockheed Ventura, İngiliz Hava Kuvvetlerinin yeni savaş uçaklarına, özellikle de İkinci Dünya Savaşı'nın başında ortaya çıkan bombalara olan önemli talebiyle bağlantılı olarak oluşturuldu. İngiliz tarafının yeni bir orta boy bombardıman uçağı ve devriye uçağı konusundaki taleplerine yanıt veren Lockheed, Lockheed Lodestar yolcu uçağının yeniden tasarlanmasını önerdi. İngiliz tarafı bu çözümü kabul etti ancak teslimat ve üretim hızına büyük önem verdi. İlk uçak RAF hattına 1942'nin başlarında Ventura Mk adı altında girdi. I. Bununla birlikte, bazı dezavantajları vardı - en önemlisi: az gelişmiş güverte silahları ve düşük manevra kabiliyeti - bu da onların savaş değerini azalttı. Bunların kaldırılmasının ardından Lockheed Ventura'nın sağlam yapısı, güçlü yerleşik silahları ve iyi performansıyla çok başarılı bir uçak olduğu ortaya çıktı. Aynı zamanda USAAF, Amerikan Deniz Piyadeleri (PV-1 ve PV-2 isimleri) tarafından ve aynı zamanda Avustralya, Yeni Zelanda ve Kanada dahil olmak üzere hava kuvvetleri tarafından da kullanıldı.


Academy Hakkında

Academy Plastic Model Co., Ltd. Koreli bir plastik model, kimya ve oyuncak şirketidir. Merkezi Uijeongbu-Si, Gyeonggi-do , Kore'dedir ve 1 Eylül 1969'da kurulmuştur. Üç merkezi vardır: Seul , Kore'de; Gelsenkirchen , Almanya ; ve Rosario, Cavite , Filipinler. Academy, dünya çapında 60'tan fazla ülkeye 500'den fazla ürün geliştirmiş ve tedarik etmiştir ve 1989'dan beri Academy birkaç Modell des Jahres kazanmıştır. Akademi, plastik maket kitleri, radyo kontrollü arabalar , akülü ve güneş enerjili eğitici modeller, yelkenli modeller, akrilik ve emaye maket boyaları, airsoft tabancaları ve çeşitli modelleme araç ve gereçlerini üretmektedir.


Maket Yapım Kılavuzu
Ölçek
1/48 ÖLÇEK
STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR