Varta 4703 AAA İnce Kalem Pil, Longlife Max Power Alkalin, 4 Adet (V4703)

Marka : VARTA
Fiyat : ₺112,23(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 100
Barkod : 4008496104734

sezon kodu

Ölçek :

 

Varta 4703 AAA İnce Kalem Pil, Longlife Max Power Alkalin, 4 Adet

Marka: Varta
Stok Kodu: V4703
Tipi: Pil

 

Kalem Pil İçindekiler

  • 4 Adet AAA İnce Kalem Pil
 

Çinko Karbon Kalem Pil Özellikleri

  • Voltaj : 1.5volt
  • Kapasite : 1280mAh (Yaklaşık)
  • Pil Ölçüleri : 44 mm x 10.5 mm
  • Ağırlık : 11.5gr
  • Özellik : Alkalin Pildir şarj edilmez.
  • Ambalaj : 4'Lü Kart
  • Menşei : ALMANYA
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

Varta Longlife Max Power AAA / LR03 piller Varta'nın ürettiği en güçlü pillerdir. Performansları, 'Ultra' veya 'MaxPlus' tanımlarını kullanan diğer popüler üreticilerin serileriyle karşılaştırılabilir. Bu piller en son alkalin teknolojisini kullanır ve hem yüksek hem de esnek güç sağlama yeteneğine sahiptir. Bu, onları değişen enerji gereksinimlerine sahip olabilecek küçük, enerjiye aç cihazlar için ideal hale getirir. Bu cihazlar el fenerlerini, dijital kameraları ve TV uzaktan kumandalarını içerebilir. Uzun ömürlü güç sağlayan gelişmiş alkalin teknolojisi ile üretilmiştir. 1,5 Volt nominal değere sahip bu piller, aynı zamanda 24A, 24AC, 24AU, 4003, 824, AM4, E92, HP16 K3A, LR03, MICRO, MN2400, ND61R ve R03 pil boyutları gerektiren cihazların doğrudan yerini alırlar.

VARTA Hakkında

130 yılı aşkın süredir tüm dünyada takdir edilen kalite ve uzmanlığı temsil eder. Almanya'daki tek tüketici pili üreticisi olarak Almanya'yı bir iş merkezi olarak görmeye ve şirket değerlerine gerçekten bağlı bir firmadır. Tüketici pilleri, şarj edilebilir piller, pil şarj cihazları, ışıklar veya taşınabilir güç çözümlerinin tamamında ürünleri tüketiciler arasında oldukça popüler. Müşterilerin ihtiyaçlarına gerçekten önem veren ve onlara eksiksiz bir tüketici pili ve mobil enerji çözümü ürün grubu ile hizmet eden uzun süredir birlikte çalışan, güçlü ve deneyimli bir ekip sayesindedir.

VARTA tüketici pillerinin uluslararası ana üreticilerinden biridir. Şirket Almanya, Avusturya ve İsviçre ile birlikte diğer Avrupa ülkelerinde pazar lideridir. Bu, tereddütsüz bir şekilde ürünlerimizin yüksek kalitesi sayesindedir. Her yıl VARTA’nın Dischingen'de bulunan tesisinde 1,5 milyarın üzerinde pil üretiliyor ve dünya genelinde dağıtılıyor. ISO 9001 ve 14001 belgelerine sahip tesiste 470'in üzerinde çalışan görev yapıyor. Ellwangen'de yönetim ve & satış Almanya, muhasebe ve finans, IT, satın alma, uluslararası pazarlama, uluslararası paketleme ve dağıtım merkezinde 510 kişi çalışıyor.

STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR