Meng MTS-048b Cam Eğe, Kısa Tip (MEMTS048b)

Marka : MENG
Fiyat : ₺260,30(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
Barkod : 6924007485346

sezon kodu

Ölçek :

Meng MTS-048b Cam Eğe, Kısa Tip

Marka: Meng
Stok Kodu: MEMTS048b
Tipi: Aparat
Malzeme: Cam

Eğe İçindekiler

  • 1 adet kısa eğe
 

Eğe Özellikleri

  • Yüksek kaliteli temperli cam
  • Paslanmaz
  • Nano teknoloji
 

BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ

 
Hobbytime Yorumu

MENG ve DSPIAE iki yeni cam dosyasını sunmak için birlikte çalıştı. Geleneksel eğelerin aksine, bu iki cam eğenin kesme yüzeylerinin sık sık temizlenmesine veya paslanmayı önlemek için uygun şekilde saklanmasına gerek yoktur. Uzun eğeyi büyük model parçalarının eğelenmesi için, kısa eğeyi ise ince eğeleme için kullanabilirsiniz. MTS-048a Cam Dosya (Uzun) ve MTS-048b Cam Dosya (Kısa), üretim sürecinde nanoteknolojiyi içeren tek parça, yüksek kaliteli temperli camdan yapılmıştır. Her iki ürün de düzgün ve düzgün dosyalama sağlayan tek damarlı desenle tasarlanmıştır. Kullanım sırasında, kalıntıları gidermek ve kapasitesini geri kazanmak için cam eğeyi temiz suyla yıkayın; paslanmayacaktır. Şimdi bu iki muhteşem eğeyi deneyin!

 

Meng Model Hakkında

2011 yılında kurulan MENG, artık dünyaca ünlü bir hobi ürünleri markasıdır. MENG markası üç şirket tarafından desteklenmektedir: Ana şirket Rui Ye Century (Shenzhen) Hobby Co., Ltd. ve onun tamamına sahip olduğu iki yan kuruluşu, Rui Ye Century (Beijing) Trading Co., Ltd. ve Rui Ye International Co. , Ltd. (Hong Kong).
MENG'in ürün yelpazesi başlangıçta silahlı pikaplardan mevcut tanklara, uçaklara, gemilere, sivil araçlara, figür ve malzeme modellerine, hatta alet ve boyalara kadar genişledi. Gerçek nesnelerin ölçümlerini santim santim alıyor, adım adım tasarımlar yapıyor ve tekrar tekrar deneme çekimleri gerçekleştiriyorlar. Hammaddeden paketlemeye kadar en iyiyi elde etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Aynı zamanda modellik camiasının geleceği konusunda endişe duyuyorlar. Çocukları hobi dünyasına yönlendirmek için onlara özel olarak tasarlanmış çizgi film serilerine başladılar. Ayrıca dünyanın her yerinde çeşitli model yarışmaları düzenliyor ve modellik etkinliklerine destek veriyorlar.

STOK DURUMU
YENI
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR